Τετάρτη, 24 Απρ.
19oC Αθήνα

Πλήθος συλλαλητηρίων στη Θεσσαλονίκη – Δρακόντεια τα μέτρα για τη ΔΕΘ

Πλήθος συλλαλητηρίων στη Θεσσαλονίκη – Δρακόντεια τα μέτρα για τη ΔΕΘ

Πάνω από 3.500 αστυνομικοί στη Θεσσαλονίκη λόγω της ΔΕΘ. Από σήμερα ξεκίνησαν τα συλλαλητήρια! Δείτε όλο το πρόγραμμα των αυριανών συλλαλητηρίων και τα κυκλοφοριακά μέτρα της τροχαίας.

Παρά το γεγονός ότι ο πρωθυπουργός θα επισκεφτεί για λίγες ώρες μόνο τη ΔΕΘ, πλήθος συλλαλητηρίων είναι προγραμματισμένα.

Η αρχή έγινε από σήμερα το απόγευμα με το αντιρατσιστικό συλλαλητήριο.

Το Σάββατο στις 12:00 το μεσημέρι στους δρόμους της Θεσσαλονίκης βγαίνουν οι ένστολοι αστυνομικοί, πυροσβέστες και λιμενικοί, διατρανώνοντας την αντίθεσή τους στις μισθολογικές περικοπές που έχουν δρομολογηθεί. Στις 12 το μεσημέρι θα πραγματοποιήσουν συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Λευκό Πύργο, ενώ το απόγευμα θα μετάσχουν στην πορεία της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ, με αφορμή τα εγκαίνια της 77ης ΔΕΘ, θέλοντας έτσι να στείλουν το μήνυμα ότι είναι δίπλα στους αγώνες των εργαζομένων.

Στις 18:00 θα γίνει η μεγάλη συγκέντωση της ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ στο Άγαλμα του Βενιζέλου. Στη συγκέντρωση της ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ θα συμμετέχει και ο ΣΥΡΙΖΑ με επικεφαλής τον Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος έχει προγραμματίσει προσυγκέντρωση στις 17:30.

Επίσης, στις 18:00 έχει συγκέντρωση το ΚΚΕ-ΠΑΜΕ στην πλατεία Αριστοτέλους με επικεφαλής την Αλέκα Παπαρήγα. Την ίδια ώρα θα συγκεκτρωθούν στην Καμάρα τα Πρωτοβάθμεια Σωματεία – ΑΝΤΑΡΣΥΑ.

Νωρίτερα στις 16:00 συλλαλητήριο θα πραγματοποιήσουν και οι οπαδοί του Ηρακλή, στην πλατεία Αριστοτέλους.

Το κέντρο της Θεσσαλονίκης αύριο θα παραμείνει κλειστό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ ΤΡΟΧΑΙΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Θα γίνουν συλλαλητήρια στη ΔΕΘ παρά την επίσκεψη “αστραπή” Σαμαρά

Χωρίς εξαγγελίες στη ΔΕΘ ο Σαμαράς – Θα είναι επίσκεψη εξπρές!

2 ευρώ το εισιτήριο το βράδυ των εγκαινίων της ΔΕΘ – Έχει και συναυλία

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε