Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Ποια τα έβαλε με το channel 4 για το reality κατά της χώρας μας;

Τι λέει στο Νewsit η γυναίκα που δεν δίστασε να τα βάλει με ένα από τα μεγαλύτερα βρετανικά τηλεοπτικά δίκτυα. Τι της απάντησε σε επιστολή του εκπρόσωπος του καναλιού.

Η 31χρονη Δέσποινα Δημότση είναι μια περήφανη Ελληνίδα από το Κρανίδι Αργολίδας που δεν ανέχεται να μας χλευάζουν στο εξωτερικό και να μας παρουσιάζουν σαν τα λαμόγια της Ευρώπης.

Οταν είδε το βρετανικό reality με τον τίτλο “go Greek for a week” δηλαδή “γίνε Έλληνας για μια εβδομάδα” θύμωσε τόσο πολύ που αποφάσισε να στείλει επιστολή στο βρετανικό κανάλι για να διαμαρτυρηθεί και να ζητήσει να σταματήσει η προβολή του. 

Όπως δήλωσε η κυρία Δημότση στο Newsit “αυτό που με ώθησε να στείλω την επιστολή διαμαρτυρίας ήταν αφενός το ρατσιστικό μήνυμα που δίνει το channel 4 εναντίον των Ελλήνων και αφετέρου η αντίδραση μιας γυναίκας προς το κανάλι που είχε απολογητικό ύφος. Θεώρησα πως δεν πρέπει να είμαστε απολογητικοί σε τέτοιες επιθέσεις γι΄αυτό και έστειλα επιστολή στο κανάλι. Στις 4 Νοεμβρίου που έστειλα την πρώτη επιστολή μου ανταπάντησαν σε ένα γενικό ύφος δίχως να μου δίνουν απαντήσεις σε αυτά που τους ρώτησα. Εστειλα και δεύτερη επιστολή που τους έλεγα πως εάν δεν σταματήσει αυτή η επίθεση θα έχει αντίκτυπο στον τουρισμό μας και πως θα ακολουθήσει διαμαρτυρία στην πρεσβεία πιο οργανωμένα”.

Η γυναίκα που τα έβαλε με το βρετανικό channel 4

“ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΟΙ ΒΡΕΤΑΝΟΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΒΑΛΛΟΥΝ”
Βαθιά προσβολή ένιωσε η κυρία Δημότση βλέποντας το reality και οπως μας είπε “όποια και εάν είναι η κατάσταση της χώρας, όσα λάθη και εάν έχουν γίνει, δεν έχει κανένας το δικαίωμα να βγάζει τέτοια ρατσιστικά μηνύματα εναντίον ενός ολόκληρου λαού. Αυτό είναι απαράδεκτο και ανεπίτρεπτο και πρέπει να σταματήσει” είπε τέλος η κυρία Δημότση.

Ακούστε τι δήλωσε στο Newsit η Δέσποινα Δημότση:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Μας έκαναν ριάλιτι! Go Greek for a Week στο βρετανικό Channel 4

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε