Τρίτη, 16 Απρ.
21oC Αθήνα

Ποινική δίωξη σε ιδιοκτήτες που νοικιάζουν σε λαθρομετανάστες!

Ποινική δίωξη σε ιδιοκτήτες που νοικιάζουν σε λαθρομετανάστες!

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοϊδης είπε ακόμη ότι “η Αθήνα θα καθαρίσει σε λίγες μέρες”

Την ποινική δίωξη ιδιοκτητών ακινήτων στα οποία διαμένουν παράνομοι μετανάστες προανήγγειλε σήμερα ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης.

«Η Αθήνα θα καθαρίσει σε λίγες ημέρες. Σήμερα ή αύριο θα ανακοινωθεί ότι τα διαμερίσματα στα οποία υπάρχουν μαζικά λαθρομετανάστες θα αδειάζουν και θα διώκονται ποινικά οι ιδιοκτήτες», είπε χαρακτηριστικά ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη μιλώντας στο Radio 9.

 «Πρέπει να ανακαταλάβουμε το δημόσιο χώρο και να μην υποταχθούμε σε αυτούς που θέλουν τους πολίτες υποταγμένους στο φόβο» παρατήρησε μεταξύ άλλων ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη.

Αναφερόμενος στα κέντρα κράτησης παράνομων μεταναστών που δημιουργούνται, είπε ότι έως το τέλος Μαΐου τις πύλες του πρώτου κέντρου στην Αμυγδαλέζα θα περάσουν 1.000 παράνομοι μετανάστες, ενώ τον Ιούνιο θα λειτουργήσει και δεύτερο κέντρο κράτησης στην Αττική.

Παράλληλα τόνισε ότι η ΝΔ βαδίζει σε τεντωμένο σχοινί πιστεύοντας ότι αν αφήσει περιθώριο για υποσχέσεις θα κερδίσει. «Θα υπάρξει ένα οριστικό κλείσιμο της πόρτας από την πλευρά των δανειστών μας» προειδοποίησε ο υπουργός για το ενδεχόμενο να μην υπάρξει μετεκλογική συνεργασία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

“Ετοιμοπόλεμοι” οι κάτοικοι της Αμυγδαλέζας για το κέντρο κράτησης μεταναστών – Ελλάδα

820 μετανάστες σε 250 κοντέινερ στην Αμυγδαλέζα – Πριν τις εκλογές θα λειτουργήσει λέει ο Χρυσοχοϊδης 

“Στα όπλα” οι κάτοικοι των Αχαρνών – Ξεσηκωμός μετά τις πληροφορίες για την δημιουργία του πρώτου κέντρου κράτησης λαθρομεταναστών στην Αμυγδαλέζα!

Ένταση με τα ΜΑΤ στην Αμυγδαλέζα

Κλειστή από κατοίκους η Λ.Θρακομακεδόνων για το κέντρο της Αμυγδαλέζας

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε