Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Ποιός δώρισε το εκσκαπτικό για την πισίνα του Κορυδαλλού;

Ποιός δώρισε το εκσκαπτικό για την πισίνα του Κορυδαλλού;

Συνέχεια στο θέμα της πισίνας – που δεν είναι πισίνα κατά το υπουργείο αλλά συντριβάνι – στις φυλακές Κορυδαλλού δίνει σήμερα η Καθημερινή δίνοντας μια ακόμα διάσταση στην υπόθεση…Περίεργες συμπτώσεις…

Η κατασκευή της πισίνας, ποτίστρας, συντριβανίου, φέρεται σύμφωνα με την εφημερίδα να συνδέεται με το κύκλωμα εκβιαστών και τοκογλύφων της Θεσσαλονίκης που εξαρθρώθηκε την άνοιξη του 2011.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μέρος από τα χρήματα που δαπανήθηκαν για τη διαμόρφωση του περιβάλλοντος χώρου δόθηκαν από άτομο που συμμετείχε στο κύκλωμα εκβιαστών και παραμένει προφυλακισμένο για την υπόθεση.

Ο συγκεκριμένος κρατούμενος φέρεται, μεταξύ άλλων, να δώρισε προ μηνών στο Ψυχιατρείο σκαπτικό μηχάνημα για τις εξωτερικές εργασίες της φυλακής.

Μάλιστα, ο κρατούμενος – «ευεργέτης» φέρεται να μετήχθη μυστηριωδώς από τις φυλακές Αλικαρνασσού, στην ψυχιατρική πτέρυγα του Κορυδαλλού, όπου οι συνθήκες φέρονται να είναι καλύτερες. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο κρατούμενος, για να ανταποδώσει τη βοήθεια που του παρασχέθηκε με τη μεταφορά του από την Αλικαρνασσό στον Κορυδαλλό δώρισε χρήματα στη διοίκηση του Ψυχιατρείου.

Πράγματι, μιλώντας χθες στην «Κ» ο συνήγορος υπεράσπισής του κ. Αλέξης Κούγιας επιβεβαίωσε ότι ο συγκεκριμένος κρατούμενος μεταφέρθηκε προ τριμήνου στο Ψυχιατρείο από τις φυλακές Αλικαρνασσού όπου εκρατείτο. Προσθεσε μάλιστα ότι η μετακίνησή του έγινε κατόπιν σχετικής γνωμάτευσης των γιατρών της φυλακής που έκριναν επιβεβλημένη τη μεταφορά του στην «ειδική» πτέρυγα των φυλακών Κορυδαλλού. Αρνήθηκε ωστόσο ότι ο πελάτης του έχει οποιαδήποτε σχέση με τις κατασκευές στην εγκατάσταση, υποστηρίζοντας ότι το σύνολο των χρημάτων του έχει δεσμευθεί μετά τη σύλληψή του. Τις πληροφορίες για παρέμβασή του με στόχο τη μεταγωγή του κατηγορουμένου από την Αλικαρνασσό στην Αθήνα διαψεύδει αξιωματούχος των φυλακών, αρνούμενος μάλιστα ότι υπήρξε οποιαδήποτε δωρεά χρημάτων από τον κρατούμενο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Και νέα πισίνα βρέθηκε στις φυλακές Κορυδαλλού – Την προηγούμενη το υπουργείο την “βάφτισε” διακοσμητικό συντριβάνι και την γκρεμίζει

Χρυσή Αυγή: Απαραίτητη η πισίνα στις φυλακές Κορυδαλλού

Αυτό που βλέπετε δεν είναι πισίνα και το μπάρμπεκιου ήταν για την Τσικνοπέμπτη!

 

Αντιδράσεις για την πισίνα στις φυλακές Κορυδαλλού

 

 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε