Ειδήσεις ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ Λίγα Σύννεφα 34 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Πολίτες προς ΔΕΗ: Δε θα μας αλλάξετε εσείς τα φώτα αλλά εμείς τα δικά σας!

Διαδώστε αυτό το άρθρο
Τελευταία ενημέρωση: 21.11.2011 | 17:11
Πρώτη δημοσίευση: 21.11.2011 | 09:18

Αντιδρώντας στο χαράτσι που καλούνται να πληρώσουν από το υστέρημά τους, κατέλαβαν τις εισόδους των υποκαταστημάτων σε Κερατσίνι και Παγκράτι. Εισαγγελική παρέμβαση ζήτησε η ΔΕΗ για την κατάληψη του κέντρου διαχείρησης ρεύματος από συνδικαλιστές της ΓΕΝΟΠ.

Το δήμος Κερατσινίου-Δραπετσώνας (όπως και ο δήμος Νικαιας-Ρέντη) έχει ήδη ανακοινώσει πως θα στηρίξει νομικά όσους πολίτες θελήσουν να μην πληρώσουν την έκτακτη εισφορά.
Επίσης, ο δήμος Κερατσινίου-Δραπετσώνας έχει καταθέσει αίτηση ακύρωσης στο Συμβούλιο Επικρατείας, κατά της σχετική υπουργικής απόφασης.

«Προειδοποιητική» χαρακτήρισε την κατάληψη ο δήμαρχος Κερατσινίου Δραπετσώνας, Λουκάς Τζανής, τονίζοντας πως ο δήμος περιμένει τη διευκρινιστική εγκύκλιο του υπουργείου Οικονομικών για να δει ποιές ευπαθείς ομάδες αφορά η εξαίρεση από τη διακοπή του ρεύματος. Για λίγες μέρες ανακοινώθηκε ότι αναστέλλονται οι διακοπές ρεύματος, αλλά μάλλον κάποιος ξέχασε να ενημερώσει το... Ηράκλειο, όπου έκοψαν το ρεύμα σε άνεργο με αναπνευστικά προβλήματα!

Ο κ. Τζανής κάλεσε τους πολίτες που δε μπορούν να πληρώσουν, να πηγαίνουν στο δήμο τον λογαριασμό και τα έγγραφα που αποδεικνύουν την αδυναμία τους να πληρώσουν το χαράτσι και μετά, ο δήμος θα αναλαμβάνει να καταθέτει αίτηση ασφαλιστικών μέτρων κατά της ΔΕΗ.

Aνάλογες καταλήψεις πραγματοποιήθηκαν σε διάφορα σημεία της Αττικής όπως για παράδειγμα στο Παγκράτι.
Στο μεταξύ από χθες τελεί υπο κατάληψη από συνδικαλιστές της ΓΕΝΟΠ - ΔΕΗ το κτίριο της κεντρικής διαχείρησης για τις διακοπές ρεύματος στον Χολαργό.Η ΔΕΗ το μεσημέρι της Δευτέρας ζήτησε εισαγγελική παρέμβαση προκειμένου να σταματήσουν οι συνδικαλιστές της ΓΕΝΟΠ να εμποδίζουν τη λειτουργία του κέντρου διαχείρησης ρεύματος.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΣΟΥΧΑΪΜΠ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Συνεχίζεται η κατάληψη στο κέντρο έκδοσης εντολών διακοπής ρεύματος της ΔΕΗ

Η ΔΕΗ αναστέλλει τις διακοπές ρεύματος για λίγες ημέρες

Ηράκλειο: Η ΔΕΗ έκοψε το ρεύμα σε άνεργο με αναπνευστικά προβλήματα!

Νέα κοροϊδία με τις απαλλαγές από το χαράτσι – Αποφάσισαν να... συζητήσουν ποιοι θα απαλλαγούν


Tags:

   Διαδώστε αυτό το άρθρο