Παρασκευή, 19 Απρ.
20oC Αθήνα

Πορεία ιδιοκτητών ταξί προς το Αεροδρόμιο Χανίων

Πορεία ιδιοκτητών ταξί προς το Αεροδρόμιο Χανίων

Συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τους οι οδηγοί ταξί σε Ηράκλειο και Χανια.

Έτοιμοι να ξεκινήσουν πορεία προς το Αεροδρόμιο των Χανίων είναι σύμφωνα με το flashnews.gr οι ιδιοκτήτες ταξί, οι οποίοι αποφάσισαν να συνεχίσουν τις κινητοποιήσεις τους ύστερα από την αποτυχημένη συνάντηση που είχαν εκπρόσωποι των αυτοκινητιστών με τον Υπουργό Μεταφορών και Υποδομών κ. Ραγκούση.

Από το πρωί συγκεντρώνονται στο βενζινάδικό τους στην οδό Μουρνιών και αναμένεται να ξεκινήσουν μια ακόμη συμβολική διαμαρτυρία έξω από το αεροδρόμιο “Ι. Δασκαλογιάννης”.

Οι ιδιοκτήτες ταξί θα κινηθούν με χαμηλή ταχύτητα στους δρόμους των Χανίων με προορισμό το Αεροδρόμιο ενώ σύμφωνα με τον πρόεδρο τους κ. Καραπατάκη, δεν προτίθεται να προβούν σε αποκλεισμό του Αερολιμένα.

Εν τω μεταξύ, οι ιδιοκτήτες ταξί στο Ηράκλειο, πραγματοποιούν σήμερα το πρωί γενική συνέλευση στο εργατικό κέντρο για να αποφασίσουν τη μορφή των επόμενων κινητοποιήσεων τους, ενώ χθες το απόγευμα πραγματοποίησαν καθιστική διαμαρτυρία έξω από το Αεροδρόμιο Ν. Καζαντζάκης, διαμαρτυρόμενοι για μια ακόμη φορά για το άνοιγμα του επαγγέλματός τους.

Διαβάστε επίσης:  Στη ΓΑΔΑ συνδικαλιστής των ταξί για τα επεισόδια στον Πειραιά!

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε