Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Πως εντοπίστηκε η 14χρονη που κρατούνταν όμηρος από Αφρικανούς – Τι λέει στο Νewsit o άνθρωπος – κλειδί

Ο ιδιοκτήτης του ιnternet – cafe μιλά αποκλειστικά στο Νewsit. ΦΩΤΟ και VIDEO από το σπίτι που κρατήθηκε όμηρος η 14χρονη. Στις φυλακές της Τρίπολης ο Αφρικανός απαγωγέας.

Τέλος στην αγωνία της οικογένειας της 14χρονης Δέσποινας Τσαπρούνη, αδελφής γνωστού αθλητή, έβαλαν πριν 2 μέρες οι αστυνομικοί της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Η 14χρονη είχε εξαφανιστεί από τον Πειραιά στις 24 Αυγούστου και όλο αυτό το διάστημα αναζητούνταν από την αστυνομία, ενώ είχε μπει και αγγελία για την εξαφάνισή της στο «Αμπερ Αλερτ» από το Χαμόγελο του Παιδιού.

Ρόλο κλειδί στον εντοπισμό της έπαιξε ο ιδιοκτήτης του ίnternet – cafe στο οποίο πήγε η 14χρονη το βράδυ του περασμένου Σαββάτου για να χρησιμοποίησει το facebook.



TI ΛΕΕΙ ΣΤΟ ΝΕWSIT Ο ΑΝΡΩΠΟΣ – ΚΛΕΙΔΙ

Ο ιδιοκτήτης του internet -cafe, ένας μετανάστης από το Μπαγκλαντές που ζει στη χώρα μας τα τελευταία 11 χρόνια, είναι οικογενειάρχης με 2 μικρά κορίτσια και όπως δήλωσε αποκλειστικά στο Νewsit “είδα το κορίτσι που ήρθε πριν μέρες με 2 Αφρικανούς, αλλά τοτε δεν έκατσαν στο μαγαζί πάνω από ένα λεπτό. Τη δεύτερη φορά που ήρθε, το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου, έκατσε σε υπολογιστή και άνοιξε το facebook. Aυτό είδαν οι αστυνομικοί και ήρθαν σε εμάς με φωτογραφία και έτσι τη βρήκαν. Χαίρομαι πολύ που βοήθησα την οικογένεια της γιατί και έγω έχω δύο κορίτσια και δεν θα ήθελα να μας συμβεί κάτι τέτοιο. Επίσης χαίρομαι γιατί η Ελλάδα είναι πια το σπίτι μας. Είμαστε αλλοδαποί αλλά εδώ ζω και εργαζόμαι και θέλω να είμαι σωστός”.

Ακούστε τι δήλωσε στο NewsIt ο ιδιοκτήτης του internet cafe:

ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΤΟ ΙNTERNTET CAFE

ΕΔΩ ΚΡΑΤΟΥΣΑΝ ΟΜΗΡΟ ΤΗΝ 14ΧΡΟΝΗ ΟΙ ΑΦΡΙΚΑΝΟΙ

ΠΩΣ ΕΦΤΑΣΕ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΣΤΗΝ 14ΧΡΟΝΗ

Όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία, το κορίτσι βρισκόταν σε διαμέρισμα στην οδό Ευγενίου Καραβία, στον Άγιο Παντελεήμονα όπου διέμεναν Αφρικανοί.

Οι αστυνομικοί επειδή δεν είχε δώσει καθόλου σημεία ζωής ανησυχούσαν σοβαρά για τη ζωή της αλλά τελικά εντοπίστηκε με τον εξής τρόπο: Από τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος παρακολουθούνταν συνεχώς το προφίλ της στο facebook.

Το βράδυ του περασμένου Σαββάτου διαπιστώθηκε ότι η 14χρονη “μπήκε” στο facebook από Ιντερνετ καφέ στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα. Από τη στιγμή αυτή ομάδες αστυνομικών άρχισαν έρευνες πόρτα – πόρτα με τη φωτογραφία της, στην ευρύτερη περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα, μέχρι που εντοπίστηκε ότι ήταν στο διαμέρισμα μέσα στο οποίο διέμεναν περίπου δώδεκα Αφρικανοί.

Το απόγευμα της Τετάρτης έγινε έφοδος αλλά οι αλλοδαποί ένοικοι του διαμερίσματος, όταν μπήκαν οι αστυνομικοί τους επιτέθηκαν, ενώ κάποιοι επιχείρησαν να διαφύγουν από τα παράθυρα. Ακολούθησε συμπλοκή κατά την οποία συνελήφθησαν έξι από τους αλλοδαπούς για αντίσταση κατά της αρχής και απείθεια καθώς και ένας 30χρονος από το Κονγκό που κατηγορείται για απαγωγή και αποπλάνηση σε βάρος της ανήλικης.

ΣΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ Ο ΑΦΡΙΚΑΝΟΣ ΑΠΑΓΩΓΕΑΣ

Στις φυλακές Τρίπολης οδηγήθηκε σήμερα ο 30χρονος Αφρικανός απαγωγέας της 14χρονης καθώς το πρωί το Δικαστήριο τον καταδίκασε σε τέσσερα χρόνια φυλάκιση χωρίς αναστολή.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΙΣΜΗΝΗ ΛΕΝΤΖΟΥ – ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΣΟΥΧΑΪΜΠ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Όλη η αλήθεια για την ομηρία της 14χρονης από Αφρικανούς! Τι λέει στο TLIFE o πατέρας και ο αδελφός της!

Βρέθηκε η 14χρονη αδελφή γνωστού αθλητή – Ήταν όμηρος Αφρικανών

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε