Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Πώς ήταν και πώς έγιναν!

Πώς ήταν και πώς έγιναν!

Οι νεαροί και οι νεαρές που ποζάρουν στον φακό μικρή ιδέα είχαν για το πως θα εξελιχθεί η ζωή τους αλλά και ότι θα γίνουν γνωστοί πολιτικοί, ηθοποιοί, δημοσιογράφοι… Εσείς τους αναγνωρίζετε;

Το ρεπορτάζ και το αφιέρωμα ανήκουν στα ΝΕΑ του Σαββατοκύριακου που έχει συγκεντρώσει φωτογραφίες “τότε” και “τώρα” από πολλούς ανθρώπους που αποτελούν σήμερα κομμάτι της καθημερινότητάς μας με τον τρόπο τους.

Ξεκινώντας από τα “εύκολα” ο παρακάτω νεαρός με την μεγάλη φράντζα και τα ελαφρώς πεταχτά αφτιά, επρόκειτο να ακολουθήσει τα χνάρια του πατέρα και του παπού του στην πρωθυπουργία της Ελλάδας.

Σαν να μην πέρασε μία ημέρα για την γνωστή και αγαπημένη Δήμητρα Γαλάνη…

Το ίδιο και για την τότε νεαρή ηθοποιό Πέμη Ζούνη, η οποία τότε δεν θα μπορούσε να φανταστεί ότι κάποτε θα καθόταν στα έδρανα της Βουλής.

Εύκολα αναγνωρίζεις τον μετέπειτα υπουργό επί ΝΔ, Αρη Σπηλιωτόπουλο…

Όμορφη πάντα μόνο πιο αδύνατη η τότε παρουσιάστρια του δελτίου της κρατικής τηλεόρασης Λιάνα Κανέλλη.

Τότε σύμφωνα με τα ΝΕΑ παρακολουθούσε κρυφά μαθήματα θεάτρο, ωστόσο η ζωή την έφερε στην οικονομία και στην πολιτική σκηνή και μάλιστα σε πρωταγωνιστικούς ρόλους. Πρόκειται για την Λούκα Κατσέλη.

Πάμε τώρα στα πιο δύσκολα. Αυτό το “αγοράκι” που ποζάρει στον κήπο του σπιτιού θα ένωνε τη ζωή του αργότερα με έναν από τους πιο εμβληματικούς καλλιτέχνης της σύγχρονης Ελλάδας και θα ακολουθούσε πολιτική καριέρα. Είναι – κι όμως – η Άννα Νταλάρα.

Ο easy rider της φωτογραφίας με το μούσι και τα μακριά μαλλιά, λίγα θυμίζει από τον γνωστό δημοσιογράφο του Mega… Δημήτρη Καμπουράκη…

Ο νεαρός με το κοντομάνικο επρόκειτο επίσης να ακολουθήσει δημοσιογραφική καριέρα. Πιο ανέμελες ημέρες για τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο.

Ποιος είναι ο νεαρούλης με την τραγιάσκα και το ναυτικό μπλουζάκι; Πρόκειται για τον Δημήτρη Μητροπάνο που ποζάρει στον φακό με παρέα φίλων του στα Λαδάδικα που τραγούδησε αργότερα…

Ο τροφαντός μικρούλης που κοιτάζει με ορθάνοιχτα τα μάτια τον φακό, είναι έτοιμος για ανδραγαθίες ως Ζορό. Σήμερα ταξιδεύει μουσικά τον κόσμο. Είναι ο Σταμάτης Κραουνάκης.

Κι άλλος μικρός που θα έκανε μεγάλη καριέρα στη μουσική αλλά και στην πολιτική. Ο Θάνος Μικρούτσικος ποζάρει παρέα με τον πατέρα του στα Ψηλά Αλώνια της Πάτρας.

Σε στυλ James Bond ο νεαρός τότε μέλλων υπουργός Παιδείας και δημοσιογράφος, Πέτρος Ευθυμίου.

Νεαρή, γλυκιά και ανέμελη στα στενά της Μήλου πριν πάρει τον δρόμο της ενημέρωσης. Πρόκειται για την Μαρία Χούκλη..

Το στιλ λιτό και τα γυαλιά σήμα κατατεθέν. Με μερικά κιλά μείον η σημερινή Γενική Γραμματέας του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε