Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Πως να κάνετε, σχεδόν δωρεάν… τις καλύτερες διακοπές!

Η νέα  μόδα,  ήρθε και στην Ελλάδα και χαρίζει διακοπές με ελάχιστο κόστος !

Αν η κρίση σου χτυπάει την πόρτα, εσύ απλά  χτύπα την πόρτα  του σπιτιού,  που θα σε φιλοξενήσει και θα κάνεις τις καλύτερες διακοπές σου με λίγα χρήματα, σε όποιο σημείο του πλανήτη επιθυμείς!

Είναι η τελευταία μόδα , που κατακτά και την χώρα μας!
Ανταλλαγή σπιτιών!
Καλά ακούσατε, ανταλλάσεις το σπίτι σου,  με κάποια άλλη οικογένεια ή μη , που θέλει να περάσει όπως εσύ , οικονομικές αλλά υπέροχες διακοπές!

Γίνεσαι απλά μέλος στα αντίστοιχα site home exchange!
Eίναι απλό και οικονομικό !

Μαζεύεις τα προσωπικά σου αντικείμενα και παραχωρείς το σπίτι σου,  για το συμφωνημένο χρονικό διάστημα!
Το ίδιο κάνει και το αντίστοιχο, ζευγάρι,  εργένης ή οικογένεια και είναι όλοι ευχαριστημένοι !

Μπορεί να σκέφτεσαι βέβεια,  πως δεν είναι και τόσο ασφαλές να βάλεις κάποιον άγνωστο στο σπίτι σου.
Το ίδιο όμως σκέφτεται και αυτός!

Επομένως το άτομο που φιλοξενείς,  θα το σκεφτεί πολύ καλά να προκαλέσει κάποια ζημιά στον χώρο σου,  γιατί και εκείνο,  έχει τις ίδιες ανησυχίες με σένα.

Ο Χρήστος Νικούδης από την ΑΘήνα ,  μας μιλάει στο NEWSIT,  για την εμπειρία του, η οποία όπως μας είπε,  ήταν καταπληκτική ! Επισκέφτηκα  μας λέει,  για πρώτη φορά την Νότια Αμερική, για 15 ημέρες και είδα μέρη και περιοχές που ποτέ στην ζωή μου,  δεν θα έβλεπα!   Mάλιστα παραχώρησα και το αυτοκίνητο μου, στην Αθήνα  και κατά συνέπεια έκαναν το ίδιο και σε μένα στην Αμερική !  Το κόστος ελάχιστο, αφού περιορίστηκα να πληρώνω μόνο το φαγητό και την διασκέδαση!   ΄Οτι θα έκανα και στην Ελλάδα συμπληρώνει.  Ηταν εμπειρία ζωής και θα το ξανακάνω σύντομα !
   
Η ανταλλαγή σπιτιών είναι σίγουρα μία πολύ καλή λύση και οικονομική,  για να περάσεις καλά,  τις ημέρες των διακοπών σου,  σε όποιο μέρος επιθυμείς!

Δείτε επίσης, το πιο “παρθένο”  νησί,  για διακοπές…

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε