Τρίτη, 23 Απρ.
19oC Αθήνα

Πως θα κινηθούν την Τετάρτη τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς

Πως θα κινηθούν την Τετάρτη τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς

Κανονικά θα κινηθούν οι συρμοί του Μετρό, με στάσεις εργασίας θα συμμετάσχουν στην 24ωρη απεργία ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ οι εργαζόμενοι στα υπόλοιπα ΜΜΜ.

Τα λεωφορεία της ΕΘΕΛ θα κινηθούν κανονικά από τις 09:00 το πρωί έως τις 21:00 το βράδυ, τα τρόλεϊ 08:00 το πρωί με 21:00 το βράδυ, ενώ ο ΗΣΑΠ και το Τραμ θα κινηθούν κανονικά από τις 10:00 το πρωί έως τις 18:00 το απόγευμα.

Οι εργαζόμενοι στις αστικές συγκοινωνίες, όπως τόνιζαν οι συνδικαλιστικοί τους εκπρόσωποι, αποφάσισαν να συμμετάσχουν στην απεργία με στάσεις εργασίας, προκειμένου να εξυπηρετηθεί ο κόσμος που επιθυμεί να κατέβει στο κέντρο της Αθήνας για να πάρει μέρος στο μεγάλο συλλαλητήριο και την πορεία προς τη Βουλή.

Τα τρένα του ΟΣΕ και οι συρμοί του Προαστιακού θα ακινητοποιηθούν, αφού η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σιδηροδρομικών αποφάσισε να πραγματοποιήσει 24ωρη απεργία.

Από τα μεσάνυχτα απόψε και για 24 ώρες κλείνει ο ελληνικός εναέριος χώρος, εξαιτίας της απεργίας των Ελεγκτών Εναέριας Κυκλοφορίας, γεγονός που σημαίνει ότι δεν πρόκειται να πραγματοποιηθεί καμία πτήση από και προς τα ελληνικά αεροδρόμια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Παραλύουν τα πάντα την Τετάρτη από την απεργία ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ

Ματαιώνονται όλες οι πτήσεις της Olympic Air

Δε θα πετάξει τίποτα την Τετάρτη – 24ωρη απεργία των ελεγκτών εναέριας κυκλοφορίας

Kήρυξη 24ωρης απεργίας στο Δημόσιο και στις ΔΕΚΟ, στις 5 Οκτωβρίου

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε