Ειδήσεις ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΟΑΕΔ· ΤΕΛΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ 2017 Συννεφιά 11 Αθήνα Αναλυτικά

Πότε σχεδιάζουν να επιτρέψουν την πετρελαιοκίνηση

Πότε σχεδιάζουν να επιτρέψουν την πετρελαιοκίνηση
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 04.09.2011 | 12:53
Πρώτη δημοσίευση: 03.09.2011 | 12:01

Αυτή τη στιγμή πάντως κυκλοφορούν στην Ελλάδα, εκτός της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης περί τα 100.000 πετρελαιοκίνητα αυτοκίνητα.

Εντός του Σεπτεμβρίου αναμένεται να αρθεί η απαγόρευση της πετρελαιοκίνησης τόσο στην Αθήνα όσο και στη Θεσσαλονίκη, σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται η εφημερίδα Ελεύθερος Τύπος από το υπουργείο Περιβάλλοντος.

Ο κ. Παπακωνσταντίνου φέρεται αποφασισμένος να προχωρήσει στην άρση της απαγόρευσης μιας και η Ελλάδα είναι η μοναδική ίσως χώρα που έχει θεσπίσει ένα τέτοιο περιορισμό. Σύμφωνα πάντως με τις ίδιες πληροφορίες, οι ανακοινώσεις αναμένονται πολύ γρήγορα ίσως και πριν την έναρξη της ΔΕΘ.

Άλλωστε ο νέος υπουργός μόλις ανέλαβε τα καθήκοντά του είχε προαναγγείλει ότι θα επανεξετάσει το θέμα προκειμένου να εξυπηρετηθεί το κοινό και να μειωθεί το μεταφορικό κόστος τόσο των καταναλωτών αλλά και των επιχειρήσεων.

Αυτή τη στιγμή πάντως κυκλοφορούν στην Ελλάδα, εκτός της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης περί τα 100.000 πετρελαιοκίνητα αυτοκίνητα, ενώ πολλές είναι οι φωνές αντίρρησης, καθώς θεωρούν ότι το πετρέλαιο κίνησης θα επιβαρύνει την ατμοσφαιρική ρύπανση.


   Διαδώστε αυτό το άρθρο
close button

Κάντε Like: Newsit.gr στο Facebook