Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

Που είναι ο Φούχτελ οέο;

Που είναι ο Φούχτελ οέο;

Εδώ είναι ο Φούχτελ, εκεί είναι ο Φούχτελ, που είναι ο Φούχτελ; H ΠΟΕ – ΟΤΑ νόμιζε οτι ήταν σε ξενοδοχείο στο Μαρούσι αλλά τελικά ο κύριος Φούχτελ ήταν αλλού.

Πούν΄το, πούν΄το το δαχτυλίδι με τον Χανς Φούχτελ έπαιξαν σήμερα το πρωί οι συνδικαλιστές της ΠΟΕ – ΟΤΑ μόνο που οπως αποδείχθηκε έπαιζαν μόνοι τους.

Εκαναν απόβαση σε κεντρικό ξενοδοχείο του Αμαρουσίου όπου υποτίθεται οτι ο εντεταλμένος της καγκελαρίου Μέρκελ θα είχε συνάντηση με δημάρχους της Αττικής. Μάλιστα δημιουργήθηκε ένταση και επεισόδια καθώς οι συνδικαλιστές προπηλάκισαν δημάρχους που έφταναν στο ξενοδοχείο.

Ο κυριος Φούχτελ όμως δεν ήταν εκεί αλλά στο…Βερολίνο.

Την είδηση επιβεβαίωσε στο Νewsit o Γερμανός Πρόξενος Wolfgang Hoelscher-Obermaier ο οποιος είναι γνώριμος των συνδικαλιστών της ΠΟΕ – ΟΤΑ από τα επεισοδια της Θεσσαλονίκης. Τότε οι συνδικαλιστές τον είχαν περιλούσει με καφέ.

Σε κάθε περίπτωση και ο ίδιος ο πρόεδρος της ΠΟΕ – ΟΤΑ παραδέχτηκε τη γκάφα του λέγοντας οτι “ο ρουφιάνος μας έδωσε μισές πληροφορίες”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Κλωτσιές και προπηλακισμοί για τα μάτια του Φούχτελ που δεν ήταν εκεί – ΠΟΕ ΟΤΑ: Θα γίνουμε εφιάλτης για κυβέρνηση και δημάρχους

Εκδικούνται τους πολίτες, κλείνουν παιδικούς σταθμούς και δε μαζεύουν σκουπίδια! 7ημερο λουκέτο στους δήμους για τη διαθεσιμότητα

Απολύσεις ζήτησε ο Φούχτελ: “Τη δουλειά που κάνουν στην Ελλάδα 3.000 εργαζόμενοι στη Γερμανία τη κάνουν 1.000”

Θεσσαλονίκη:”70 Έλληνες αποδίδουν όσο 500 Γερμανοί κύριε Φούχτελ”!

Φούχτελ κωλοτούμπας: “Εχω συναντήσει πολλούς εργατικούς υπαλλήλους στην Ελλάδα”

Η στιγμή της επίθεσης στον Γερμανό πρόξενο – Μπαλασόπουλος: Βάλτε τον Φούχτελ σε αεροπλάνο – Ξύλο και σε μέλη της Γερμανικής αντιπροσωπείας!

 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε