Σάββατο, 27 Απρ.
17oC Αθήνα

Που πήγαν οι μικροπωλητές με τις μαϊμού τσάντες; Οι επερχόμενες εκλογές τους… λιγόστεψαν;

Σε εξέλιξη ρεπορτάζ Newsit. Είδος υπο εξαφάνιση έχουν γίνει οι παράνομοι μικροπωλητες με τις “μαϊμού” τσάντες στους δρόμους της Αθήνας.

Αυτό αποκαλύπτει το ρεπορτάζ του Newsit στους εμπορικούς δρόμους της Αθήνας.

Ώρα 4 το απόγευμα

Η οδός Ερμού αυτή την ώρα παλαιότερα γέμιζε από μετανάστες που άπλωναν απομιμήσεις επώνυμων προιόντων. Τσάντες ζώνες και αξεσουάρ γέμιζαν τον πεζόδρομο. Σήμερα η εικόνα είναι διαφορετική. Προφανώς οι δημοτικές εκλογές που πλησιάζουν έχουν παίξει το ρόλο τους ώστε να ενταθούν οι έλεγχοι και να απομακρυνθούν οι μικροπωλητές

Εμφανής είναι η παρουσία της δημοτικής αστυνομίας

Την προηγούμενη εβδομάδα κλιμάκιο του ΣΔΟΕ της αστυνομίας και της δημοτικής αστυνομίας εισέβαλλαν σε αποθήκη 2000 τμ. Εκεί οι αστυνομικοί έκπληκτοι βρέθηκαν μπροστά στη μεγαλύτερη αποθήκη με “μαϊμού” προιόντα  που έχει εντοπιστει ποτέ.

Ίδια είναι η εικόνα και στην Καπνικαρέα. Ο κόσμος περπατά αμέριμνος στον εμπορικό δρόμο της πρωτεύουσας.

Ακούστε πως περιγράφει την εικόνα στο κέντρο της Αθήνας καταστηματάρχης της περιοχής

Ένας παράνομος μικροπωλητής σε στοά της Ερμού περιμένει να φύγουν οι δημοτικοί αστυνομικοί για να απλώσει την πραμάτεια του. Δίπλα σκουπιδια.

Ώρα 5 το απόγευμα. Το ρεπορτάζ μεταφέρεται σε ένα από τα πλέον γνωστά σημεία συγκέντρωσης των μικροπωλητών το Μοναστηράκι. Και σε αυτό το σημείο η εικόνα έχει αλλάξει σημαντικά.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε