Πέμπτη, 28 Μαρ.
24oC Αθήνα

Πραγματικά κάθε φορά που ψωνίζεις κερδίζεις!

Πραγματικά κάθε φορά που ψωνίζεις κερδίζεις!

Στο www.caremarket.gr, το πιο ολοκληρωμένο online supermarket με τις πραγματικά καλύτερες τιμές και δωρεάν μεταφορικά!

Εκεί θα βρεις πάνω από 12.000 προϊοντα και πάνω από 1.500 σε προσφορά πολλά με 50% έκπτωση και 1+1 ΔΩΡΟ, τα οποία ανανεώνονται κάθε εβδομάδα ώστε κάθε φορά που ψωνίζεις, να βρίσκεις κάτι να κερδίζεις.

Οι προσφορές του αφορούν αγαπημένα brands και είναι ίσως οι πιο ανταγωνιστικές σε όλη την αγορά online και φυσικών σούπερ μάρκετ. Ένα άλλο πλεονέκτημα σε σχέση με ένα φυσικό κατάστημα είναι πως είναι συγκεντρωμένες οι προσφορές και ταξινομημένες ανά κατηγορία, ώστε να μην χάνεις καμία ευκαιρία που μπορεί να σε ενδιαφέρει!

Κάτι που “στοιχίζει” παραπάνω στο σούπερ μάρκετ, είναι πως δεν μπορείς να έχεις τον απόλυτο έλεγχο κόστους. Κάπου θα παρασυρθείς, κάπου θα προσθέσεις στο καλάθι σου κάτι που είδες αλλά δεν είχες υπολογίσει να το αγοράσεις και τελικά καταλήγεις στο ταμείο να πληρώνεις περισσότερα από όσα σκόπευες. Στο www.caremarket.gr το καλάθι σου ανανεώνεται κάθε φορά που προσθέτεις κάτι και έτσι έχεις απόλυτο έλεγχο κόστους.

Τα μεταφορικά είναι δωρεάν και έτσι κερδίζεις το όποιο κόστος μετακίνησης αλλά και τον πολύτιμο χρόνο, να πας ως το σούπερ μάρκετ, να βρεις να παρκάρεις, να περιμένεις στην ουρά, να κουβαλήσεις μέσα στη ζέστη και τον ήλιο.

Πέραν των προσφορών έχει φανταστικές ιδιωτικές ετικέτες (είδη παντοπωλείου Μαράτα, χαρτικά Γλάρος, καθαριστικά Drollio, τροφές για κατοικίδια Barron) στις οποίες θα βρεις σταθερά χαμηλές τιμές – υψηλή ποιότητα!

Έχει την πιο ολοκληρωμένη σειρά προϊόντων και τις καλύτερες τιμές για πραγματικά καλές αγορές!

Ενδεικτικά σου παρουσιάζουμε μόνο κάποιες από τις super προσφορές που θα βρεις:

SKIP Υγρά απορρυπαντικά, CAJOLINE Μαλακτικά , FINISH Ταμπλέτες και πολλά ακόμη προϊόντα καθαριότητας σε σούπερ προσφορά 1+1 Δώρο!

ALWAYS Σερβιέτες & Σερβιετάκια, NIVEA Αποσμητικά & Αφρόλουτρα, NOXZEMA Αποσμητικά & Αφροί ξυρίσματος και πολλά ακόμη προϊόντα υγιεινής και ομορφιάς σε σούπερ προσφορά 1+1 Δώρο!

PANTENE Περιποίηση μαλλιών σε εκπληκτική προσφορά 1+1 Δώρο & επιπλέον -16% !

PIZ BUIN Αντηλιακά -40%!

TENA Πάνες ενηλίκων έως -45%!

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ Cookies, Krispies, Digestive 1+1 Δώρο!

NUTRICIA Βρεφικές Κρέμες -50%!

PAMPERS Baby Dry έως -30%!

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε