Πέμπτη, 18 Απρ.
20oC Αθήνα

Πρεμιέρα με προβλήματα για την ελεγχόμενη στάθμευση στην Αθήνα

Πρεμιέρα με προβλήματα για την ελεγχόμενη στάθμευση στην Αθήνα

Από τις 11.00 το πρωί η Δημοτική Αστυνομία έχει την εντολή να κόβει κλήσεις αν και τα περισσότερα περίπτερα δεν έχουν προμηθευτεί τις κάρτες στάθμευσης.

Επέστρεψε από σήμερα η ελεγχόμενη στάθμευση στο Δήμο Αθηναίων ωστόσο οι πολίτες που θα προσπαθήσουν να αγοράσουν  κάρτες ελεγχόμενης στάθμευσης από τα περίπτερα θα μείνουν…με την προσπάθεια.

Oύτε για δείγμα αυτοκινήτο με κάρτα ελεγχόμενης στάθμευσης στη Σίνα

...το ίδιο και στη Χρήστου Λαδά

Οι περισσότεροι περιπτεριούχοι δεν έχουν εφοδιαστεί με τις κάρτες σταθμευσης καθώς όπως λένε στο Newsit ενημερώθηκαν από το Δήμο Αθηναίων χθες και προχθές. Επίσης με την έλλειψη ρευστότητας που αντιμετωπίζουν τους είναι πολύ δύσκολο να βρουν τα χρήματα για να προμηθευτούν τις κάρτες οπως για παράδειγμα ο κύριος Αντώνης που έχει περίπτερο στο Σύνταγμα.

Συνεπώς όποιος πολίητης είναι νομοταγής και θέλει να βρει το “μαγικό” χαρτάκι δε θα τα καταφέρι και θα αναγκαστεί  να παρκάρει ελεύθερα με αποτέλεσμα να κινδυνεύει να βρει στο παρπριζ του μια ωραιότατη κλήση.

Σταθμευμένα αυτοκίνητα δίχως κάρτες και στη Ζωοδόχου Πηγής

ΤΙ ΑΠΑΝΤΑ Ο ΔΗΜΟΣ ΑΘΗΝΑΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ
Το Νewsit  έθεσε το θέμα στην αρμόδια αντιδήμαρχο Οικονομικών του Δήμου Αθηναίων κυρία Ευα Κοντασταθάκου και η απάντηση που πήραμε είναι πως “η Δημοτική Αστυνομία θα κόβει κλήσεις από σήμερα στις 11.00 το πρωί, ωστόσο οι πολίτες που θα κάνουν ένσταση και θα διαπιστωθεί πως δεν μπορουσαν να προμηθευτουν κάρτα στάθμευσης με υπαιτιότητα των περιπτεριούχων θα έχουν εξαιρετικά θετική αντιμετώπιση”.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΣΟΥΧΑΪΜΠ – ΙΣΜΗΝΗ ΛΕΝΤΖΟΥ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Τέλος το τσάμπα παρκάρισμα! – Επιστρέφει η ελεγχόμενη στάθμευση στο κέντρο

Τέρμα η δωρεάν στάθμευση από αύριο στο Δήμο Αθηναίων

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε