Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Προφυλακίστηκε η Ρωσίδα πόρνη που πάσχει από AIDS

Αυτός είναι ο οίκος ανοχής που εργαζοταν η οροθετική ιερόδουλη
Αυτός είναι ο οίκος ανοχής που εργαζοταν η οροθετική ιερόδουλη

Στις φυλακές Κορυδαλλού οδηγείται η 22χρονη ιερόδουλη που σκόρπισε τον τρόμο στην Αθήνα. Ανοιξε και πάλι ο παράνομος οίκος ανοχής παρά το γεγονός πως οι αρχές τον έχουν σφραγίσει 7 φορές.

Με τη σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακριτή κρίθηκε προφυλακιστέα η πόρνη Tatiana Bukhtoyarova του Sergei και της Nadeza, που πάσχει από AIDS και έκανε σεξ δίχως προφυλάξεις με πολλούς πελάτες της.

Ηδη το ΚΕΕΛΠΝΟ έχει δεχθεί περισσότερα από 700 τηλεφωνήματα ανδρών που συνουσιάστηκαν με την ιερόδουλη ενώ 3 άτομα υπεβλήθησαν  σε χημειοπροφύλαξη.

Στο μεταξύ ο οίκος ανοχής που εργαζόταν η 22χρονη ιερόδουλη στην οδό Αχαρνών και Φωκαίας 22 λειτουργεί κανονικά παρά το γεγονός πως οι αρχές τον σφράγισαν την περασμένη Παρασκευή 27 Απριλίου 2012.

Μη σας ξεγελά η κλειστή εξώπορτα, ο οίκος ανοχής λειτουργεί κανονικά

Ο συγκεκριμένος οικος ανοχής έχει σφραγιστεί 7 φορές αλλά όπως λένε άνδρες των εποπτικών αρχών στο Newsit “εμείς τον σφραγίζουμε το μεσημέρι και το βράδυ ξαναλειτουργεί”.

Η εσωτερική είσοδος του οίκου ανοχής

Ερευνες ξεκινούν άμεσα σε όλους τους παράνομους οίκους ανοχής οι οποίοι ξεπερνούν τους 500 καθώς ο κίνδυνος για τη δημόσια υγεία είναι μεγάλος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Πανικός στην Αθήνα από την ιερόδουλη με Aids – Ελέγχονται άλλοι 500 παράνομοι οίκοι ανοχής!

Τουλάχιστον 15 άνδρες συνερεύθηκαν χωρίς προφύλαξη με την 22χρονη Ρωσίδα ιερόδουλη με AIDS – Άλλοι 600 απευθύνθηκαν στο ΚΕΕΛΠΝΟ

Το ΚΕΕΛΠΝΟ καλεί όσους πήγαν στο “μολυσμένο” οίκο ανοχής!

Σοκ: Ρωσίδα 21 ετών με Aids σκορπούσε το θάνατο!

 

 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε