Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Προκλητική ανακαίνιση στο Υπ.Εσωτερικών για τους πρωθυπουργικούς συνεργάτες και τον πρωϊνό καφέ τους!

Προκλητική ανακαίνιση στο Υπ.Εσωτερικών για τους πρωθυπουργικούς συνεργάτες και τον πρωϊνό καφέ τους!

Φωτορεπορτάζ του Νewsit στους ορόφους που γίνεται η ανακαίνιση. Για μακιαβελλικές πρακτικές κάνει λόγο ο Γ.Γραμματέας της ΑΔΕΔΥ.

Σε περίοδο βαθιάς οικονομικής ύφεσης και άγριας λιτότητας, όπου το κράτος τρέχει να μαζέψει χρήματα απ΄ όπου μπορεί, στο Υπουργείο Εσωτερικών στο κτίριο της Βασιλίσσης Σοφίας, γίνεται ανακαίνιση.

Μη φανταστείτε πως η ανακαίνιση αφορά στα γραφεία των υπαλλήλων.
Το λίφτινγκ γίνεται στον 4ο και τον 6ο όροφο και διαμορφώνεται κατάλληλα για τους στενούς συνεργάτες του πρωθυπουργού καθώς εκεί γίνεται η πρώτη συνεδρίαση του λεγόμενου «πρωινού καφέ» της κυβέρνησης. Πρόκειται για την καθημερινή συνεργασία που έχουν τα πρόσωπα που απαρτίζουν την ομάδα κυβερνητικού σχεδιασμού και καθορίζουν την ημερήσια πολιτική και επικοινωνιακή «ατζέντα».
Όπως επιβεβαίωσε στο Newsit o πρόεδρος του Σωματείου των υπαλλήλων του Υπ. Εσωτερικών Νίκος Αλεξόπουλος και όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες, ανακαινίζεται ο 4ος και 6ος όροφος αλλά ο 5ος όροφος που φιλοξενεί τον υπουργό Γιάννη Ραγκούση και τους συνεργάτες του δεν ανακαινίζεται.
Τίθεται όμως το ερώτημα, “ήταν τόσο απαραίτητη η σπατάλη δημόσιου χρήματος για αυτην την ανακαίνιση σε αυτή τη συγκυρία που μας κόβουν χρήματα από παντού;” Τα συμπεράσματα δικά σας.

Για μακιαβελλικές πρακτικές έκανε λόγο στο Newsit o Γενικός Γραμματέας της ΑΔΕΔΥ, Ηλίας Ηλιόπουλος ο οποίος δήλωσε “είναι φανερό πλέον πως η νέα επιλογή που έχει ως κύρια αιχμή το Υπουργείο Εσωτερικών με επικεφαλής τον κύριο Ραγκούση, εμπνέεται από τον Μακιαβέλλι και τον Ηγεμόνα. Θέλουν να στείλουν μήνυμα στον ελληνικό λαό πως εμείς αποφασίζουμε και εσείς εκτελείτε. Προφανώς και υπάρχει μια αναντιστοιχία σε αυτά που απαιτούν από το λαό σε σχέση με το πως ζουν εκείνοι την καθημερινόητά τους με πλούτο και χλιδή”.

Ακούστε τι δήλωσε στο Newsit o Γενικός Γραμματέας της ΑΔΕΔΥ, Ηλίας Ηλιόπουλος:

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε