Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Προσαγωγή βουλευτή της ΧΑ – Συμπλοκή χρυσαυγιτών με αντιεξουσιαστές

Προσαγωγή βουλευτή της ΧΑ – Συμπλοκή χρυσαυγιτών με αντιεξουσιαστές

Ο βουλευτής του κόμματος της ακροδεξιάς έβγαλε πιστόλι κατά τη συμπλοκή μεταξύ μελών της Χρυσής Αυγής και αντιεξουσιαστών η οποία  έγινε στις 19.30 στο Βόλο.

Οπως έγινε γνωστό από το αρχηγείο της ΕΛΑΣ, συνεπλάκησαν στην πόλη του Βόλου, για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο, ομάδα αντιεξουσιαστών με ομάδα της Χρυσής Αυγής στην οποία μετείχε και ο βουλευτής του κόμματος Παναγιώτης Ηλιόπουλος. Κατά την συμπλοκή, ο βουλευτής έβγαλε το πιστόλι που κατέχει νόμιμα επιδεικνύοντάς το στην αντίπαλη ομάδα.

Στον τόπο της συμπλοκής έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις οι οποίες προσήγαγαν έξι μέλη της Χρυσής Αυγής και έξι αντιεξουσιαστές στο αστυνομικό τμήμα, όπου διενεργείται προανάκριση. Ανάμεσα σε αυτούς που οδηγήθηκαν στο ΑΤ ειναι και ο βουλευτής Ηλιόπουλος.

Με εντολή εισαγγελέα αφέθηκαν ελεύθεροι και οι δώδεκα προσαχθέντες μεταξύ των οποίων και ο βουλευτής Παν. Ηλιόπουλος. Οι δώδεκα προσαχθέντες έδωσαν καταθέσεις και αφέθηκαν ελεύθεροι με εντολή του εισαγγελέα ο οποίος διέταξε να γίνει προανάκριση για την υπόθεση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τρίτο κόμμα η Χρυσή Αυγή σε δύο δημοσκοπήσεις

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε