Τρίτη, 19 Μαρ.
13oC Αθήνα

Προσοχή: Ποιοι σταθμοί Μετρό θα είναι κλειστοί σήμερα και αύριο

Προσοχή: Ποιοι σταθμοί Μετρό θα είναι κλειστοί σήμερα και αύριο

Σήμερα Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2017 και αύριο Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2017, δύο σταθμοί του Μετρό θα παραμείνουν κλειστοί. Δείτε τι πρέπει να γνωρίζετε.

Σήμερα Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2017 και αύριο Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2017 οι σταθμοί “Ηλιούπολη” της γραμμής 2 και “Αγία Παρασκευή” της γραμμής 3 θα παραμείνουν κλειστοί, για την εκτέλεση τεχνικών εργασιών που αφορούν την εγκατάσταση του νέου αυτόματου συστήματος συλλογής κομίστρου.

Επίσης, για τον ίδιο λόγο την Τετάρτη 1 Μαρτίου, την Πέμπτη 2 και την Παρασκευή 3 Μαρτίου 2017 θα κλείσει ο σταθμός “Περιστέρι” της γραμμής 2. Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών οι συρμοί θα διέρχονται από τους παραπάνω σταθμούς χωρίς στάση.

Αξίζει όμως να σημειωθεί ότι ακολουθούν και 24ωρες απεργέις των εργαζομένων στις ΣΤΑΣΥ, την Τετάρτη 1η Μαρτίου και την Παρασκευή 3 Μαρτίου. Οι απεργιακές κινητοποιήσεις των εργαζόμενων της ΣΤΑ.ΣΥ κλιμακώνονται με μοναδικό τους αίτημα, όπως δηλώνουν, να μην προχωρήσει, εδώ και τώρα, η νομοθετική ρύθμιση που προωθεί το Υπουργείο Μεταφορών και Υποδομών, μειώνοντας τα έσοδα της Εταιρείας, απαξιώνοντάς την και ανοίγοντας το δρόμο για να πωληθεί σε ιδιώτες.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε