Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Προσοχή στο ΜΕΤΡΟ – Οι πορτοφολάδες καραδοκούν!

Οι ελαφροχέρηδες “χτυπούν” κυρίως νωρίς το πρωί και το μεσημέρι που ο κόσμος μετακινείται από και προς τη δουλειά του ενώ κατά τη διάρκεια των γιορτών κάνουν “χρυσές δουλειές”.

Εκμεταλλεύονται τον συνωστισμό και με χειρουργικές κινήσεις αγγίζουν τα θύματά τους τα οποία δεν καταλαβαίνουν το παραμικρό.

Είναι συνήθως καλοντυμένοι για να μην κινήσουν υποψίες και τι στιγμή που ανοίγουν οι πόρτες για να αποβιβαστεί ο κόσμος στις αποβάθρες σας βουτάνε το πορτοφόλι και γίνονται καπνός.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Οπως έχει αποδειχτεί πολλοί αετονύχηδες σας κλέβουν το πορτοφόλι ενώ βρίσκεστε στις κυλιόμενες σκάλες.
Προσπαθείστε να μην στριμώχνεστε στις σκάλες και να ελέγχεται ποιος είναι δίπλα σας και πίσω σας.

Οι περισσότεροι επιβάτες είναι υποψιασμένοι και προσπαθούν να λαμβάνουν μέτρα αυτοπροστασίας.

Οπως δήλωσε στο Νewsit η κυρία Δήμητρα “προσπαθώ να λαμβάνω μέτρα. Βάζω σταυρωτά την τσάντα μου αλλά δεν είμαι σίγουρη οτι αυτό θα έχει αποτελεσμα.  Η πολιτεία και η αστυνομία πρέπει να λάβουν μέτρα και να παταξουν τις κλοπές στα Μέσα Μεταφοράς”.

Και η κυρία Σοφία μας είπε πως “βάζω την τσάντα μου χιαστη και την ακουμπάω στην κοιλιά μου. Εχω το νου μου όταν μπαίνω στο Μετρό”.

Είναι ενδεικτικό ότι το μεσημέρι του Σαββάτου συνελήφθη μέσα στο σταθμό του Μετρό Αμπελοκήπων ένας 49χρονος Γεωργιανός ο οποίος το τελευταίο δεκαπενθήμερο είχε κλέψει 6 επιβάτες.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΛΑΜΠΡΟΣ ΧΑΒΕΛΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Κυνηγάει τους πορτοφολάδες με όπλο μια… σφυρίχτρα!

Πάτρα: Πορτοφολάδες… ετών 7!

“Σεκιουριτάς” του ΗΣΑΠ στο κύκλωμα πορτοφολάδων



Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε