Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

Προσπάθησε να κλέψει καλώδια από τον Προαστιακό και σκοτώθηκε

Προσπάθησε να κλέψει καλώδια από τον Προαστιακό και σκοτώθηκε

Ακόμη μια απόπειρα κλοπής καλωδίων από τον Προαστιακό είχε τραγική κατάληξη. Νεκρός ένας 35χρονος άνδρας.

Στις 02:30 τα ξημερώματα της Παρασκευής, ένας αθίγγανος προσπάθησε να κλέψει καλώδια από τον Προαστιακό στη λεωφόρο Δημοκρατίας στο Μενίδι. Όμως όταν επιχείρησε να κόψει το καλώδιο, τον χτύπησε το ρεύμα και βρήκε ακαριαίο θάνατο από ηλεκτροπληξία.

Στις 04:00 τα ξημερώματα, μηχανοδηγός βρήκε το άψυχο κορμί του άνδρα στη θέση Λυκότρυπα, στο τούνελ προς τα Λιόσια. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άνδρας δεν ήταν μόνος του. Άλλωστε, δε θα μπορούσε μόνος του να κόψει τα καλώδια του Προαστιακού. Φαίνεται όμως ότι εκείνοι που ήταν μαζί του, τον εγκατέλειψαν όταν τον χτύπησε το ρεύμα, σκοτώνοντάς τον.

Εξαιτίας του τραγικού περιστατικού, διακόπηκαν προσωρινά τα δρομολόγια του Προαστιακού.

Δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο. «Για εμάς είναι καθημερινό φαινόμενο, που έχει ξεκινήσει από την πρώτη μέση λειτουργίας του Προαστιακού, κάνοντάς το να μοιάζει με το Γεφύρι της Άρτας» δήλωσε στο NewsIt ο γενικός γραμματέας του Σωματείου των εργαζομένων στον Προαστιακό, Βασίλης Ζαβογιάννης, εκφράζοντας τη λύπη του για το θάνατο του 35χρονου άνδρα.

Σημείωσε ότι η κλοπή καλωδίων από τον Προαστιακό δημιουργεί ζημιά εκατομμυρίων αλλά προβλήματα στη λειτουργία των συρμών.

Aκούστε τι δήλωσε στο NewsIt ο κ. Ζαβογιάννης…

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΙΣΜΗΝΗ ΛΕΝΤΖΟΥ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κορινθία: Εφιαλτική νύχτα για υπάλληλο του Προαστιακού – Την λήστεψαν στο γραφείο της!

Μετ’ εμποδίων και με καθυστερήσεις τα δρομολόγια του Προαστιακού

Πότε θα αποκατασταθεί η βλάβη στον Προαστιακό – Εκατομμύρια ευρώ η ζημιά

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε