Ειδήσεις ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΟΑΕΔ· ΤΕΛΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ 2017 Συννεφιά 11 Αθήνα Αναλυτικά

Προθεσμία έως τις 28/2 για τη δήλωση συμμετοχής στις Πανελλαδικές

Προθεσμία έως τις 28/2 για τη δήλωση συμμετοχής στις Πανελλαδικές
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 08.02.2012 | 13:55
Πρώτη δημοσίευση: 08.02.2012 | 13:55

Μετά τη λήξη της προθεσμίας, καμία αίτηση δε θα γίνεται δεκτή.

Η διαδικασία υποβολής αιτήσεις-δηλώσεων για τη συμμετοχή των τελειόφοιτων στις πανελλήνιες εξετάσεις ξεκινά στις 10 Φεβρουαρίου και λήγει στις 28 του μήνα. Σημειώνεται ότι φέτος για πρώτη φορά, η διαδικασία είναι η ίδια για τα γενικά και τα ενιαία Λύκεια.

Όσοι από τους μαθητές της τρίτης λυκείου δε θέλουν να δώσουν πανελλαδικές εξετάσεις και ενδιαφέρονται μόνο για τις ενδοσχολικές εξετάσεις, ώστε να πάρουν το απολυτήριό τους, θα πρέπει το ίδιο διάστημα από τις 10 έως τις 28 Φεβρουαρίου, να κάνουν σχετική αίτηση-υπεύθυνη δήλωση στο σχολείο τους.

Η διαδικασία έκδοσης και αποστολής των στοιχείων των υποψηφίων από τα λύκεια της χώρας προς τα εξεταστικά κέντρα, θα ολοκληρωθεί στις 18 Μαΐου.

Οι πανελλήνιες για τους μαθητές των γενικών και επαγγελματικών λυκείων (Ομάδα Β’) ξεκινούν στις 21 Μαΐου, με το μάθημα της Νεοελληνικής γλώσσας, ενώ οι υποψήφιοι της Ομάδας Α’ ξεκινούν στις 22 Μαΐου με το ίδιο μάθημα.

Οι εξετάσεις των ειδικών μαθημάτων θα ξεκινήσουν στις 16 Ιουνίου και η Υγειονομική Εξέταση και Πρακτική Δοκιμασία των υποψηφίων για εισαγωγή στα Τμήματα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού (ΤΕΦΑΑ) θα διεξαχθεί στα μέσα Ιουνίου.

Οι επαναληπτικές πανελλαδικές εξετάσεις των γενικών λυκείων θα αρχίσουν στις 11 Ιουνίου 2012.

Tags: ΒΑΣΕΙΣ


   Διαδώστε αυτό το άρθρο
iconΣχετικά άρθρα
  1. Εγγραφές Φοιτητών 2016: Ποιά είναι η διαδικασία Εγγραφές Φοιτητών 2016: Ποιά είναι η διαδικασία
  2. Μυτιλήνη: Πέρασαν σε πανεπιστήμια 5 παιδιά άπορων οικογενειών - Όλα πήγαιναν στο κοινωνικό φροντιστήριο! Μυτιλήνη: Πέρασαν σε πανεπιστήμια 5 παιδιά άπορων οικογενειών - Όλα πήγαιναν στο κοινωνικό φροντιστήριο!
  3. Βάσεις 2016: Επιτυχίες για τους μαθητές του Κοινωνικού Φροντιστηρίου του Δήμου Αθηναίων Βάσεις 2016: Επιτυχίες για τους μαθητές του Κοινωνικού Φροντιστηρίου του Δήμου Αθηναίων
  4. results.it.minedu - Βάσεις 2016: Τα μόρια εισαγωγής σε ΑΕΙ - ΤΕΙ [λιστα] results.it.minedu - Βάσεις 2016: Τα μόρια εισαγωγής σε ΑΕΙ - ΤΕΙ [λιστα]
  5. Βάσεις Πανελλήνιων 2016: Όσα πρέπει να γνωρίζετε πριν νοικιάσετε σπίτι Βάσεις Πανελλήνιων 2016: Όσα πρέπει να γνωρίζετε πριν νοικιάσετε σπίτι
  6. Βάσεις 2016: Γίνεται φοιτητής στα 62 του χρόνια - Έδωσε και πέρασε στο πανεπιστήμιο που ήθελε [pic] Βάσεις 2016: Γίνεται φοιτητής στα 62 του χρόνια - Έδωσε και πέρασε στο πανεπιστήμιο που ήθελε [pic]
close button

Κάντε Like: Newsit.gr στο Facebook