Πέμπτη, 25 Απρ.
17oC Αθήνα

Πρωτιά στα Cayenne εν μέσω κρίσης!

Πρωτιά στα Cayenne εν μέσω κρίσης!
Τη στιγμή που η κρίση “γονατίζει” το μέσο Έλληνα, η χώρα μας είναι ο καλύτερος πελάτης πανευρωπαϊκά για τα αυτοκίνητα Porsche Cayenne..! 18 καινούριες Cayenne αγοράστηκαν μέσα στο χειρότερο δεκαπενθήμερο που έχει περάσει η ελληνική οικονομία…
Αυτό δήλωσε ο πρόεδρος της Ειδικής Επιτροπής της Ευρωβουλής για την Χρηματοπιστωτική και Οικονομική Κρίση Βολφ Κλιντς, σύμφωνα με ρεπορτάζ της Καθημερινής.
 
Είναι χαρακτηριστικό ότι εν μέσω της χειρότερης κρίσης και ανασφάλειας, δηλαδή την περίοδο 1-15 Μαρτίου αγοράστηκαν από Έλληνες 18 καινούριες Cayenne. Το ίδιο χρονικό διάστημα αγοράστηκαν 2 Bentley, 1 Aston Martin, 18 Porsche, 281 Audi, 229 Mercedes, 194 BMW, 74 Volvo, 52 Chrysler, 24 Lexus, 8 Saab, 1 Hummer και μία Jaguar..
 
Προ κρίσης πάνω από 200 καινούρια Cayenne αγοράζονταν στην Ελλάδα ανά έτος, με αποτέλεσμα σήμερα στη χώρα να κυκλοφορούν πάνω από 1.000. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ συνολικά οι πωλήσεις αυτοκινήτων αυξήθηκαν σε σχέση με πέρυσι κατά 54,8% ωστόσο τη μεγαλήτερη αύξηση την παρουσιάζουν – όχι τα μικρά και οικονομικά – αλλά τα Land Rover και τα BMW.
 
Ο γενικός διευθυντής της Sportscar A.E. – αποκλειστικός εισαγωγέας της Porsche στην Ελλάδα – κ. Σαργιωτάκης λέει ότι τα πολύτελή αυτοκίνητα φαίνονται πολλά καθώς είναι συγκεντρωμένα στην Αθήνα όπου μένει ένας στους δύο Έλληνες. Παραδέχεται ωστόσο ότι εδώ και επτά χρόνια, από όταν αναπτύχθηκε η αγορά των πολυτελών αυτοκινήτων (βλέπε κυρίως τζιπ) “οι Έλληνες τα αγκάλιασαν”.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε