Παρασκευή, 29 Μαρ.
25oC Αθήνα

Πτώση της θερμοκρασίας από σήμερα – Βοριάδες όλο το Σαββατοκύριακο

Οι ενισχυμένοι βοριάδες στο Αιγαίο και πτώση της θερμοκρασίας, αλλά και οι τοπικές βροχές θα είναι τα κύρια χαρακτηριστικά του καιρού για σήμερα αλλά και όλο το Σαββατοκύριακο…

Στη Μακεδονία και τη Θράκη ο καιρός προβλέπεται με τοπικές νεφώσεις με ασθενείς βροχές μικρής διάρκειας κυρίως τις πρωινές ώρες. Στη Θράκη τοπικές νεφώσεις τις πρωινές ώρες και το απόγευμα αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 6 πρόσκαιρα στα ανατολικά έως και 7 μποφόρ. Στα δυτικά βαθμιαία εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 19 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία η μέγιστη θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο ο καιρός προβλέπεται με λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί βορειοανατολικοί 3 με 4 τοπικά έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 24 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο ο καιρός προβλέπεται με νεφώσεις με ασθενείς τοπικές βροχές τις πρωινές ώρες και βελτίωση το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί 4 με 6 και στα ανατολικά και νότια πρόσκαιρα έως και 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη ο καιρός προβλέπεται με τοπικές νεφώσεις με λίγες βροχές στη βόρεια Κρήτη και πιθανώς τις πρωινές ώρες και στις Κυκλάδες. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και στα δυτικά τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 25 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα ο καιρός προβλέπεται τις πρωινές ώρες με τοπικές νεφώσεις και αργότερα γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και τοπικά στα βόρεια νωρίς το πρωί 7 με 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 25 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια η μέγιστη θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στην Αττική ο καιρός προβλέπεται τις πρωινές ώρες με νεφώσεις με πιθανότητα στα ανατολικά και βόρεια για ασθενή βροχή. Από το μεσημέρι βελτίωση. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί 4 με 6 και από το απόγευμα πρόσκαιρα στα ανατολικά έως και 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 21 και στα ανατολικά έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη ο καιρός προβλέπεται τις πρωινές ώρες με νεφώσεις με πιθανότητα ασθενούς βροχής και από το μεσημέρι βελτίωση. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 4 με 6 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε