Πέμπτη, 25 Απρ.
20oC Αθήνα

Πυρά Βγενόπουλου για τις άγονες γραμμές

Ο Α.Βγενόπουλος στη συνέντευξη γιά τις άγονες γραμμές (ΦΩΤΟ EUROKINISSI)
Επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε ο Ανδρέας Βγενόπουλος για…

…τις άγονες γραμμές.

Μίλησε για  “σκανδαλώδη ανεπάρκεια”  και είπε ότι τα σκάνδαλα εκ προθέσεως κατ’ αρχήν δεν διερευνώνται και δεν αποδίδονται με αποτέλεσμα να αποθρασύνονται οι παρανομούντες και οι αυτουργοί τους.

“Δεν υπάρχει σεβασμός στο δημόσιο χρήμα τη στιγμή που ο λαός και οι επιχειρήσεις καλούνται σε διαρκείς οικονομικές θυσίες” είπε ο ισχυρός άνδρας της MIG.

Κατήγγειλε παρατυπίες στη διαδικασία ανάθεσης των άγονων γραμμών, ζητώντας την παρέμβαση της δικαιοσύνης.

Επιτέθηκε και στην προηγούμενη κυβέρνηση αλλά πρόσθεσε οτι στην κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ υπάρχει παντελής έλλειψη πολιτικής στον τομέα των μεταφορών.

Από τα πυρά του δεν γλύτωσε ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Νίκος Σηφουνάκης.

Είπε οτι μετά από 5 χρόνια που ήταν εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ για θέματα μεταφορών “λογικά κάποιος θα ανέμενε ότι θα είχε μελετήσει τις αερομεταφορές και ότι όταν αναλάμβανε υπουργός θα είχε κάτι να πει, κάτι να εφαρμόσει”.

Μίλησε και για το έλλειμμα χαρακτηρίζοντάς το ως “εθνική ντροπή”, που μας έχει φέρει στη θέση του “περίγελου της Ευρώπης”.

Μετά από διαγωνισμό – εξπρές κατακυρώθηκαν οι 15 απο τις 24 άγονες γραμμές, σε άλλες αεροπορικές εταιρείες, ενώ αποκλείστηκαν από τη διαδικασία η Olympic Air και η Aegean.

Ο επικεφαλής της MIG ζήτησε “συγγνώμη” από τους κατοίκους των Κυκλάδων και τόνισε πως “εξαντλήθηκαν τα όριά του και στο επίπεδο της επιχειρηματικότητας και στο επίπεδο της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης”.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε