Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Πυροσβεστική τώρα και στο twitter

ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Η τεχνολογία στην υπηρεσία της ενημέρωσης! Από τη Δευτέρα τέθηκε σε λειτουργία το επίσημο twitter account του Πυροσβεστικού Σώματος στη διεύθυνση http://twitter.com/pyrosvestiki.

Στο twitter του Πυροσβεστικού Σώματος θα δημοσιεύονται στο εξής οι επίσημες ανακοινώσεις, αλλά και χρήσιμες πληροφορίες για τον πολίτη, όπως συμβουλές πυρασφάλειας, τρόποι κατάταξης εθελοντών κλπ. Η αξιοποίηση της γνωστής πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης κρίθηκε απαραίτητη για την ενημέρωση των πολιτών για συμβάντα σε όλη τη χώρα με άμεσο, αξιόπιστο τρόπο και σε πραγματικό χρόνο.

Η διαχείρισή είναι 24ωρη και πραγματοποιείται από ομάδα του Γραφείου Τύπου του Πυροσβεστικού Σώματος.

Για την αποτελεσματική διαχείριση των συμβάντων, οι πολίτες καλούνται να συνεχίσουν να αναφέρουν πυρκαγιές στο 199, ενώ για ιδέες ή παρατηρήσεις που αφορούν στη χρήση του twitter ή τη γενικότερη παρουσία του Πυροσβεστικού Σώματος στο διαδίκτυο μπορούν να επικοινωνούν στην ηλεκτρονική διεύθυνση press@fireservice.gr

Επισημαίνεται ότι το Πυροσβεστικό είναι το δεύτερο Σώμα Ασφάλειας που χρησιμοποιεί twitter, ακολουθώντας το πετυχημένο παράδειγμα της Ελληνικής Αστυνομίας.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε