Ειδήσεις ΣΕΙΣΜΟΣ· ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· ΤΖΟΚΕΡ· ΚΑΙΡΟΣ Λιακάδα 30 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Ρατσιστικά και φασιστικά συνθήματα από ανήλικο σε βίντεο στο facebook - Δείτε το βίντεο

Ρατσιστικά και φασιστικά συνθήματα από ανήλικο σε βίντεο στο facebook - Δείτε το βίντεο
REUTERS
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 17.11.2010 | 14:20
Πρώτη δημοσίευση: 17.11.2010 | 12:29

Ένας ελληνοκύπριος ανήλικος 4 ετών φωνάζει σε βίντεο ζήτω η χούντα και πυροβολεί του τούρκους και τους κομμουνιστές!
(Βίντεο)

Βίντεο, που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης facebook, δείχνει μικρό ελληνοκύπριο, ηλικίας 4 ετών, να κρατά ψεύτικο πιστόλι και να πυροβολεί με προτροπή ενήλικα, ο οποίος δεν φαίνεται, "τους τούρκους και τους κουμμουνιστές". Επίσης, ο μικρός αναφωνεί με προτροπή και πάλι του ενήλικα, ο οποίος φέρεται να είναι ο παππούς του, "ζήτω η χούντα" μπροστά σε ένα κάδρο με το έμβλημα της 21ης Απριλίου 1967.
 
Το απαράδεκτο βίντεο υπέπεσε στην αντίληψη της Κυπριακής Αστυνομίας, η οποία, όπως δήλωσε σήμερα ο εκπρόσωπός της Μιχάλης Κατσουνωτός, θα παραδώσει εντός της ημέρας έκθεση στον Γενικό Εισαγγελέα για να αποφανθεί κατά πόσο στοιχειοθετούνται οποιαδήποτε ποινικά αδικήματα και από ποια πρόσωπα.
 
Η έκθεση προς το Γενικό Εισαγγελέα θα ετοιμασθεί, πρόσθεσε, με την εμπλοκή του Γραφείου Καταπολέμησης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.
 
Η Αστυνομία, είπε ο κ. Κατσουνωτός, θεωρεί ότι το συγκεκριμένο βίντεο θα πρέπει να διαγραφεί από την ιστοσελίδα. Παράλληλα με την εμπλοκή του Γενικού Εισαγγελέα, ενδεχομένως να απαιτηθεί η εμπλοκή της Επιτρόπου Προστασίας των Δικαιωμάτων του Παιδιού, καθώς και του Τμήματος Κοινωνικών Υπηρεσιών, σημείωσε ο κ. Κατσουνωτός.
 
Νεώτερες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο χρήστης απέσυρε το βίντεο από την ιστοσελίδα, όμως έχει ήδη αναρτηθεί στο youtube.

 
Tags: FACEBOOK


   Διαδώστε αυτό το άρθρο