Ειδήσεις ΣΕΙΣΜΟΣ· ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· ΤΖΟΚΕΡ· ΚΑΙΡΟΣ Λιακάδα 34 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Ρέθυμνο: Βουνό τα προβλήματα στο νοσοκομείο της πόλης!

Ρέθυμνο: Βουνό τα προβλήματα στο νοσοκομείο της πόλης!
ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 11.10.2010 | 16:54
Πρώτη δημοσίευση: 11.10.2010 | 16:44

Bασικές ελλείψεις υγειονομικού υλικού, υπολειτουργία τμημάτων λόγω υποστελέχωσης και απλήρωτες εφημερίες γιατρών, είναι τα βασικά προβλήματα που αντιμετωπίζει το νοσοκομείο...

Οι γιατροί που εργάζονται στο νοσηλευτικό ίδρυμα του νομού είναι αποφασισμένοι να προχωρήσουν σε κινητοποιήσεις αν μέχρι 29 Οκτωβρίου δεν τους έχει καταβληθεί το ποσό για τις εφημερίες από τον Ιούνιο μέχρι το Σεπτέμβριο και δεν ληφθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα ώστε να σταματήσει η υποβάθμιση του νοσοκομείου, όπως σημειώνουν.

Σε ανακοίνωσή τους αναφέρουν ότι "από 1ης Νοεμβρίου κανένας νοσοκομειακός γιατρός δεν θα συμμετέχει σε ελεγκτικό μηχανισμό ταμείου". Προσθέτουν, επίσης, ότι "ο νοσοκομειακός γιατρός σήμερα επιφορτίζεται πέρα από τα εξοντωτικά ωράρια εργασίας, με την αναγκαστική συμμετοχή του σε πλήθος επιτροπών προμηθειών, αλλά και ελεγκτικών μηχανισμών ταμείων που δεν ανήκουν στην αρμοδιότητά του''.

Αυτό, όπως επισημαίνουν, έχει σαν αποτέλεσμα να υποβαθμίζεται το ιατρικό τους έργο αλλά και να έρχονται αντιμέτωποι με τη δικαιολογημένη αγανάκτηση των πολιτών για ευθύνες που δεν τους ανήκουν.

   Διαδώστε αυτό το άρθρο