Ειδήσεις ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ ΑΘΗΝΑ· ΟΑΕΔ 12 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Ρήγμα μεταξύ συνδικαλιστών στα ΜΜΜ - Αβέβαιο πότε και ποιοί θα απεργήσουν

Ρήγμα μεταξύ συνδικαλιστών στα ΜΜΜ - Αβέβαιο πότε και ποιοί θα απεργήσουν
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 28.02.2011 | 19:56
Πρώτη δημοσίευση: 28.02.2011 | 16:03

Δεν το βάζουν κάτω οι εργαζόμενοι στα αστικά λεωφορεία που αποφάσισαν να προχωρήσουν σε νέες πεντάωρες στάσεις εργασίας την Τετάρτη και την Παρασκευή.

Εν μέσω εξελίξεων στο Συνδικαλιστικό κίνημα, μετά την παραίτηση του προέδρου των εργαζομένων στον ΟΑΣΑ, Νίκου Κουλουμπαρίτση, συνεδριάζει αύριο η Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα των εργαζομένων στις αστικές συγκοινωνίες, προκειμένου να πάρουν αποφάσεις για την περαιτέρω πορεία των κινητοποιήσεών τους.

Στη συνεδρίαση αυτή δεν είναι σίγουρο ότι θα συμμετάσχουν οι συνδικαλιστές από την ΕΘΕΛ- ΟΑΣΑ, καθώς θα πρέπει οι εργαζόμενοι να εκλέξουν νέο πρόεδρο που θα εκπροσωπεί τους εργαζόμενους. Σήμερα έγινε μια προσπάθεια να συνεδριάσουν τα Σωματεία της ΕΘΕΛ στο Ρέντη, με απούσα την ΠΑΣΚΕ και πήραν αποφάσεις για νέες στάσεις εργασίας την Τετάρτη και την Παρασκευή από τις 11 το πρωί έως τις 4.30 το απόγευμα. Οι κινητοποιήσεις όμως αυτές είναι στον αέρα γιατί η ΠΑΣΚΕ κατήγγειλε ότι η διαδικασία δεν ήταν σύννομη με το καταστατικό.

Στο μεταξύ, σε κοινή ανακοίνωσή τους όλα τα σωματεία των εργαζομένων στις αστικές συγκοινωνίες αφήνουν αιχμές κατά Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, για τον τρόπο με τον οποίο καλύπτουν το ρεπορτάζ στον τομέα αυτό και κυρίως για τις στάσεις εργασίας που εξαγγέλλουν τα Μέσα Ενημέρωσης, χωρίς προηγουμένως να επιβεβαιώνουν τις πληροφορίες επίσημα από τους αρμόδιους Συνδικαλιστικούς φορείς.   Διαδώστε αυτό το άρθρο
close button

Κάντε Like: Newsit.gr στο Facebook