Παρασκευή, 19 Απρ.
18oC Αθήνα

Ρίο: Νοσοκομείο χωρίς σαπούνι, χωρίς αξονικό με ματωμένα σεντόνια!

ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Οι γιατροί έχουν φτάσει στο σημείο να κάνουν έκκληση σε ιδιοκτήτες σούπερ μάρκετ, να προχωρήσουν σε δωρεές σαπουνιού…

Στο κόκκινο έχουν φθάσει οι ελλείψεις στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ρίου. Είναι χαρακτηριστικό πως τις τελευταίες μέρες, δεν υπάρχει ούτε σαπούνι στις τουαλέτες των κλινικών.  Ο Γραμματέας της ΕΙΝΑ Κώστας Γιαννάκενας δηλώνει πως δεν πρόκειται για πολυτέλεια αλλά για ένα πολύ σοβαρό θέμα καθώς εγκυμονεί κίνδυνος νοσοκομειακών λοιμώξεων.
Οι γιατροί και οι νοσηλευτές πρέπει απαραίτητα να πλένουν τα χέρια τους ενδιάμεσα των επίσκέψεων κάτι που πλέον δεν είναι εφικτό.

Σύμφωνα με το dete.gr οι νοσοκομειακοί γιατροί φθάνουν στο σημείο να κάνουν έκκληση σε ιδιοκτήτες αποθηκών απορρυπαντικών και σούπερ μάρκετ, να προχωρήσουν σε δωρεές σαπουνιού στο νοσοκομείο, ώστε να καλυφθούν ανάγκες που υπάρχουν! Το πρόβλημα με τα σαπούνια όμως είναι ένα μόνο από τα όσα αντιμετωπίζει το νοσοκομείο…

Ο αξονικός τομογράφος του νοσοκομείου, χάλασε ξανά, λίγες μέρες από την επιδιόρθωση της βλάβης. Όσο για τα σεντόνια στα κρεβάτια των ασθενών; Αυτά σύμφωνα με καταγγελίες, πολλές φορές είναι ματωμένα! Μάλιστα η γυναίκα που έκανε την πιο πρόσφατη καταγγελία, ανέφερε ότι συγγενής της κοιμόταν σε ματωμένα σεντόνια, στην καρδιολογική κλινική.

Πάντα σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζει, όταν απευθύνθηκε σε νοσηλεύτρια, της είπε ότι υπάρχει εντολή να μην αλλάζουν τα σεντόνια αν δεν δοθεί εξιτήριο σε ασθενείς! Ετσι παρά τις εκκλήσεις ο ασθενής συνέχιζε να κοιμάται στα ματωμένα σεντόνια

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε