Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

ΣΤΑΣΥ: Ζητά την απομάκρυνση του security που ήθελε να κατεβάσει Αφρικανό από το τρένο!

ΣΤΑΣΥ: Ζητά την απομάκρυνση του security που ήθελε να κατεβάσει Αφρικανό από το τρένο!

Σάλος έχει ξεσπάσει με την προκλητική συμπεριφορά υπαλλήλου εταιρίας security που με το “έτσι θέλω” προσπάθησε να κατεβάσει από συρμό του τρένου στο σταθμό της Κηφισιάς Αφρικανό μετανάστη γιατί… ενοχλούσε (το άδειο βαγόνι) η βαλίτσα του. Το video που ανέβασε επιβάτις μπορεί να κατέβηκε από το YouTube, έχει γίνει όμως viral στα social media και η ΣΤΑΣΥ αντέδρασε ζητώντας την απομάκρυνσή του!

“Εγώ κάνω κουμάντο εδώ” είπε ο υπάλληλος της εταιρίας security στον Αφρικανό μετανάστη την ώρα που τον διέταζε να πάρει τη βαλίτσα του και να βγει από το βαγόνι για να πάει στον τελευταίο συρμό, αφού μάλλον εκεί δεν… ενοχλούσε η βαλίτσα του.

Για κακή τύχη του σεκιουριτά, το περιστατικό στο σταθμό του ΗΣΑΠ στην Κηφισιά, καταγράφει σε video μια κοπέλα, η οποία μάλιστα παρεμβαίνει και λέει στον άνδρα της εταιρίας security πως η βαλίτσα είναι δική της, πως δεν ενοχλεί και πως δεν υπάρχει κανένα μήνυμα «μπροστά», όπως έλεγε εκείνος στον Αφρικανό άνδρα, που να απαγορεύει να μπαίνουν οι βαλίτσες στους συρμούς.

Η γυναίκα τον καλεί να καλέσει την αστυνομία. «Μπορείς να μην ανακατεύεσαι;» της λέει και όταν εκείνη τον καλεί να καλέσει την αστυνομία για να αποδείξει ότι η τσάντα δεν είναι δική της, ξαφνικά το… πρόβλημα λύνεται, οι πόρτες κλείνουν και το τρένο ξεκινά. To video που ανέβηκε στο youtube αλλά “κατέβηκε” λίγες ώρες μετά, όμως είχε ήδη γίνει viral σε όλα τα social media…

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

 

Εικόνες ντροπής στον ηλεκτρικό με Security και Αφρικανό σε σχεδόν άδειο βαγόνι!Δε θέλουμε αυτή την Ελλάδα!!

Posted by Exodos24 on Sunday, 14 February 2016

Λίγες ώρες μετά το εξοργιστικό περιστατικό, η διοίκηση της ΣΤΑΣΥ, σε ανακοίνωσή της, όχι μόνο καταδικάζει την απαράδεκτη συμπεριφορά του υπαλλήλου της εταιρίας security JCB και γνωστοποιεί πως ζήτησε την άμεση απομάκρυνση του υπαλλήλου από το δίκτυό της, ενώ κίνησε και τις διαδικασίες κατά της εταιρίας στην οποία εργάζεται για ενδεχόμενη πρόκληση ζημίας της ΣΤΑΣΥ, εξ αιτίας της αντισυμβατικής συμπεριφοράς της.

Η ανακοίνωση της ΣΤΑΣΥ

Η Διοίκηση της εταιρείας «Σταθερές Συγκοινωνίες Α.Ε.» (ΣΤΑΣΥ ΑΕ) καταδικάζει με τον πλέον κατηγορηματικό και απερίφραστο τρόπο την απαράδεκτη συμπεριφορά του υπαλλήλου φύλαξης (security), της εταιρείας JCB με την οποία συνεργαζόμαστε, κατά αλλοδαπού επιβάτη, το βράδυ της Κυριακής 14 Φεβρουαρίου, στο σταθμό «Κηφισιά» της γραμμής 1 του δικτύου μας.
Παράλληλα, η Διοίκηση της ΣΤΑΣΥ ζήτησε την άμεση απομάκρυνση του συγκεκριμένου υπαλλήλου από το δίκτυό της και κινεί, επίσης άμεσα, τη διαδικασία ενεργοποίησης των ρητρών που προβλέπονται στη σύμβαση με την εταιρεία security JCB και αφορούν την ενδεχόμενη πρόκληση ζημίας των «Σταθερών Συγκοινωνιών» εξ αιτίας της αντισυμβατικής συμπεριφοράς της.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε