Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Σάλος από τους φιλοχουντικούς στη Σχολή Ευελπίδων!

Το Κυριακάτικο Βήμα ,δημοσιεύει ρεπορτάζ σύμφωνα με το οποίο ο Αρχηγός των τεταρτοετών της Σχολής Ευελπίδων,προέβη σε συμεπριφορές που παραπέμπουν σε πράξεις υποστηρικτές της Χούντας!

Συγκεκριμένα σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο αρχηγός, έδωσε εντολή να αποχωρήσουν απο το αμφιθέατρο της Σχολής όλοι οι αλλοδαποί αλλά και οι Κύπριοι και στη συνέχεια έκανε ομιλία με μηνύματα κατά του Πολυτεχνείου και σαφώς υπέρ της Χούντας,καλώντας τους συναδέλφους του να τραγουδήσουν και σχετικό τραγούδι!

Ο ΥΕΘΑ Δ.Αβραμόπουλος με ανακοίνωσή του καταδικάζει το γεγονός και ο Α/ΓΕΣ έχει δώσει εντολή να γίνουν όλες οι διαδικασίες που προβλέπονται ώστε να εξεταστεί το θέμα και να τιμωρηθούν οι υπεύθυνοι.

Περισσότερα στο OnAlert.gr

Ο νεαρός που δημιούργησε το πρόβλημα με την ομιλία του στο αμφιθέατρο της Σχολής Ευελπίδων, φέρεται ως επικεφαλής του τμήματος των Ευέλπιδων οι οποίοι παρά την αναβολή της παρέλασης στη Θεσσαλονίκη λόγω των αντιδράσεων του κόσμου που είχε κλείσει το δρόμο,ήθελαν να παρελάσουν. Τελικά δεν παρέλασαν αλλά έκαναν σημειωτόν υπό τις επευφημίες του κόσμου.Κάποιοι από τους πολίτες παρότρυναν τους Ευέλπιδες να κάνουν παρέλαση.

Τώρα κάποιοι “χρεώνουν” στον νεαρό ότι ήταν απ΄ αυτούς που παρότρυνε τους συναδέλφους του να παρελάσουν. Θα ακουστούν πολλά μετά τ΄ όσα έγιναν στην Ευελπίδων και γι΄ αυτό απαιτείται ψυχραιμία. Κι απ΄ όσους γράφουν κι απ΄ όσους διαβάζουν,ακούν και βλέπουν αλλά κυρίως απ΄ όσους κυβερνούν.

Διαβάστε περισσότερα και δείτε βίντεο στο OnAlert.gr

Δείτε εδώ το επίμαχο δημοσίευμα για τα “σταγονίδια”

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε