Ειδήσεις ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ ΑΘΗΝΑ· ΟΑΕΔ Συννεφιά 22 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Σάλος για τη μεζονέτα του Α. Σπηλιωτόπουλου

Σάλος για τη μεζονέτα του Α. Σπηλιωτόπουλου
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 16.05.2010 | 11:10
Πρώτη δημοσίευση: 16.05.2010 | 10:52

Μετά απο καταγγελίες γειτόνων στην Πολεοδομία για αυθαιρεσίες στην ταράτσα, αυτές ξηλώθηκαν εν μία νυκτί πρίν γίνει αυτοψία.

Σύμφωνα με την εφημερίδα ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ τον Απρίλιο του 2008 γείτονες του τότε υπουργού Τουρισμού, τού έστειλαν εξώδικη διαμαρτυρία καθώς η διαμόρφωση του χώρου της ταράτσας με τζακούζι και στέγαστρα στη μεζονέτα του στο Κολωνάκι, εμπόδιζε τη θέα στο Λυκαβηττό.
 
Σύμφωνα με μαρτυρίες των γειτόνων που επικαλείται η εφημερίδα, μετά την έγγραφη διαμαρτυρία, επικοινώνησαν μαζί τους ένας νομικός σύμβουλος του πρώην υπουργού και ο αρχιτέκτονας μηχανικός. Ως δικαιολογία για τις αυθαιρεσίες τούς είπαν οτι ο πελάτης τους επιθυμεί να τοποθετήσει αναρρριχώμενα φυτά με σκοπό τον καλωπισμό της ταράτσας. Οπως λένε οι γείτονες “επειδή οι άνθρωποι του κ. Σπηλιωτόπουλου έδειξαν οτι δεν ήθελαν να αλλάξουν το αρχικό τους σχέδιο, αναγκαστήκαμε να προχωρήσουμε σε καταγγελία και στην Πολεοδομία της Αθήνας”.
 
Η καταγγελία έγινε τον Ιούνιο του 2008 και 17 ημέρες μετά οι γείτονες πήγαν στα γραφεία της Πολεοδομίας για να διαμαρτυρηθούν επειδή κωλυσιεργούσε η διενέργεια αυτοψίας. Σύμφωνα με την εφημερίδα, φαίνεται οτι οι άνθρωποι του Αρη Σπληλιωτόπουλου πρόλαβαν και ξήλωσαν τις αυθαιρεσίες καθώς τρία 24ωρα μετά, οι γείτονες πήραν επιστολή -απάντηση απο τον διευθυντή της Πολεοδομίας στην οποία αναφερόταν οτι μετά απο αυτοψία διαπιστώθηκε οτι “αυθαίρετες κατασκευές δεν υφίστανται, προφανώς λόγω έγκαιρης συμμόρφωσης”. Πάντως, όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα ο πρώην υπουργός έβγαλε νέα άδεια για... "κατασκευές που ξεπερνούν το επιτρεπόμενο όριο".
 
 


   Διαδώστε αυτό το άρθρο
close button

Κάντε Like: Newsit.gr στο Facebook