Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Σε αίθουσα ξενοδοχείου έκανε δημοτικό συμβούλιο ο δήμαρχος της πρωτεύουσας! – Παράνομη η διαδικασία λέει η αντιπολίτευση

– Αλαλούμ με τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της Αθήνας με φόντο τους καταληψίες συμβασιούχους
– Είναι καθ’όλα νόμιμη η απόφαση αυτή λέει η πλευρά του δημάρχου
– ‘Αραγε δεν υπάρχουν άλλα κτίρια που ν’ ανήκουν στο δήμο της Αθήνας;
– Ψηφίστηκε ο προϋπολογισμός του 2011 με 28 ψήφους – Καταψήφισε ο Αμυράς

Μετά από διαβουλεύσεις, μυστικότητα, παρασκήνιο και ότι βάζει του ανθρώπου ο νους, ο δήμαρχος της πρωτεύουσας αποφάσισε να κλείσει μια αίθουσα σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας για να κανει μια πολύ κρίσιμη συνεδρίαση του δημοτικου συμβουλίου λές και είναι Πρόεδρος Εξωραϊστικού Συλλόγου.

Ετσι, το Δημοτικό Συμβούλιο της Αθήνας διεξήχθη σε κεντρικό ξενοδοχείο.
Μετείχαν ο Δήμαρχος Γ. Καμίνης και οι δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης του και ο δημοτικός σύμβουλος Γιώργος Αμυράς.
Πρίν λίγο ολοκληρώθηκε η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, όπου ψηφίστηκε ο προϋπολογισμός του 2011 με 28 ψήφους, ενώ ο Αμυράς καταψήφισε. Ο προϋπολογισμός του μεγαλύτερου Δήμου της χώρας ανέρχαεται σε 899 εκατομμύρια ευρώ.

Ο κ. Αμυρας
Οι δημοτικοί σύμβουλοι της αντιπολίτευσης είναι στο Δημαρχείο στην πλατεία Κοτζιά και καταγγέλουν τη διαδικασία ως παράνομη καθώς για να γίνει αλλαγή έδρας της διεξαγωγής του Δημοτικού Συμβουλιου πρέπει να συμφωνήσουν τα 3/5 των δημοτικών συμβούλων.

Όπως δήλωσε στο Νewsit ο Λευτέρης Σκιαδάς,  Δημοτικός Σύμβουλος και πρώην αντιδημαρχος Αθήνας “σήμερα καταστρατηγείται τόσο η νομιμότητα όσο και η παράδοση στον πρώτο Δήμο της χώρας. Η συνεδρίαση εάν γίνει εκτός Δημαρχειακού Μεγάρου δεν είναι νόμιμη. Το σύνολο των παρατάξεων της αντιπολιτεύεσεως παραμένουν στο Δημαρχείο μέχρι να πληροφορηθούν τι συμβαίνει. Ο τύπος επιβάλλει να γίνει πρώτα συνεδρίαση στον νομιμο χώρο, δηλαδή στο Δημαρχείο, να αποφασιστεί η μετακίνηση της έδρας και μετά να ακολουθήσουν τα υπόλοιπα. Αυτό μέχρι τώρα δεν έχει γίνει”.

Ακούστε τι δήλωσε στο Newsit o Λευτέρης Σκιαδάς:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Εβδομη μέρα κατάληψης στο Δημαρχείο της Αθήνας

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε