Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Σε δημόσια… θέα έκανε την ανάγκη του ο Τζακ Λιου στη Βουλή

Σε δημόσια… θέα έκανε την ανάγκη του ο Τζακ Λιου στη Βουλή

Πλήθος… “φουσκωτών” συγκεντρώθηκαν στην τουαλέτα της Βουλής όταν την επισκέφτηκε ο αμερικανός ΥΠΟΙΚ λίγο μετά τη συνάντηση του με τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Όμως αυτό που αρχικά έκανε εντύπωση είναι ότι ο Τζακ Λιου δεν έκλεισε την πόρτα μπαίνοντας, κάνοντας… δημόσια μια τόσο ιδιωτική στιγμή του.

Ωστόσο λίγο μετά ήρθαν οι εξηγήσεις από τη φρουρά ότι αυτό γίνεται για λόγους ασφαλείας και όχι από… επιδειξιμανία του αμερικανού υπουργού.

Το περιστατικό περιγράφει ο Βηματοδότης:

“Για μερικά λεπτά η τουαλέτα που βρίσκεται στο ισόγειο της Βουλής (δίπλα από το γραφείο του Κ. Σημίτη) ήταν η καλύτερα φυλασσόμενη τουαλέτα στον κόσμο. Τι είχε συμβεί; Ο αμερικανός υπουργός Οικονομικών Τζακ Λιου μόλις είχε ολοκληρώσει τη συνάντησή του με τον Κυρ. Μητσοτάκη και κατευθύνθηκε μαζί με τη φρουρά του και τη φρουρά της Βουλής προς την έξοδο όπου τον περίμενε το θηριώδες τζιπ του και μια σειρά άλλα θωρακισμένα αυτοκίνητα της πρεσβείας για να αναχωρήσει.

Ο κ. Λιου έδειξε να βιάζεται περπατώντας προς την έξοδο. Ξαφνικά σταμάτησε και κάτι είπε σε έναν από τους αμερικανούς φρουρούς του. Ο Αμερικανός μετέφερε το… «μήνυμα» σε έναν δικό μας αστυνομικό και αυτός έδειξε πού είναι η τουαλέτα. Προτού ο κ. Λιου εισέλθει σ’ αυτήν έγινε ένας πρόχειρος έλεγχος στο εσωτερικό  της και εν συνεχεία παρατηρήθηκε σύναξη «φουσκωτών» (Αμερικανών και ημεδαπών) έξω από την τουαλέτα.

Το καλύτερο όμως σας το άφησα για το τέλος, γιατί ο κ. Λιου, πες το από βιασύνη, πες το από απροσεξία, άφησε την πόρτα της τουαλέτας ανοιχτή. Ουδείς συγκινήθηκε και ρώτησα έναν της φρουράς γιατί το κάνει αυτό. «Για λόγους ασφαλείας, έτσι είναι το πρωτόκολλο»απάντησε γελώντας”

πηγή: Βηματοδότης

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε