Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Σε κρίσιμη κατάσταση ο άνδρας που έπεσε από την Ακρόπολη

Σε κρίσιμη κατάσταση ο άνδρας που έπεσε από την Ακρόπολη

– Άγνωστο αν ήταν ατύχημα ή απόπειρα αυτοκτονίας
– “Πάρτε με από εδώ! Πονάω παντού”, έλεγε στους διασώστες του
– Τραγικές στιγμές μπροστά στα μάτια εκατοντάδων τουριστών
– Έπεσε σε βράχια δίπλα στο χώρο του θεάτρου του Διονύσου
– Στήθηκε μεγάλη επιχείρηση για να ανασυρθεί και να μεταφερθεί άμεσα στο νοσοκομείο
ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Πανικός επικράτησε λίγο μετά τις εννιά το πρωί στον Ιερό Βράχο καθώς κάτω από άγνωστες συνθήκες ένας άνδρας βρέθηκε στο κενό.

Ο άνδρας έπεσε από τα τείχη της Ακρόπολης για να καταλήξει πέφτοντας πολλά μέτρα κάτω, στα βράχια ακριβώς πίσω από τον χώρο του θεάτρου του Διονύσου.

Όλα έγιναν μπροστά στα μάτια εκατοντάδων τουριστών που επισκέπτονταν εκείνη την ώρα τον Ιερό Βράχο.

Οι φύλακες ενημέρωσαν άμεσα τόσο την αστυνομία όσο και την πυροσβεστική που έστησε μεγάλη επιχείρηση καθώς το σημείο είναι εξαιρετικά δύσβατο.

Αρχικά όλοι πίστεψαν ότι ο άνδρας σκοτώθηκε ακαριαία καθώς από το σοκ της πτώσης ήταν ακίνητος και δεν έδινε σημεία ζωής.

Οι διασώστες όμως που τον πλησίασαν διαπίστωσαν πως ήταν ζωντανός και σήμαναν συναγερμό. Με υπεράνθρωπες προσπάθειες κατάφεραν να τον απεγκλωβίσουν και να τον μεταφέρουν ως το ασθενοφόρο που τον παρέλαβε και τον μετέφερε στο νοσοκομείο “Ερυθρός Σταυρός”. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο άνδρας έχει πολλά κατάγματα σε όλο το σώμα από την πτώση. “Πάρτε με από εδώ!Πονάω παντού”, έλεγε στους διασώστες του.

Μάρτυρες λένε στο newsit ότι ο άτυχος άνδρας βρισκόταν στο σημείο πλάι στον τελευταίο κίονα του Ναού στο σημείο κοντά στον γερανό. Ίσως, λένε, έκανε κάποια παρακινδυνευμένη κίνηση, έχασε την ισορροπία του και έτσι βρέθηκε στο κενό.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία ο άνδρας είναι ηλικίας περίπου 45 ετών. Μιλάει ελληνικά, είπε χαρακτηριστικά στους πυροσβέστες όταν τον προσέγγισαν “θέλω να φύγω από εδώ”, αλλά ακόμη παραμένουν αδιευκρίνιστα τα στοιχεία της ταυτότητάς του.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΛΑΓΑΝΗΣ

Διαβάστε επίσης:

Άνδρος: Αυτοκτόνησε άνεργος ναυτικός λίγο μετά τον αρραβώνα του!


Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε