Ειδήσεις ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ 25 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Σε θετικό κλίμα η συνάντηση Μπουτάρη με τους ιδιοκτήτες ταξί

Σε θετικό κλίμα η συνάντηση Μπουτάρη με τους ιδιοκτήτες ταξί
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 31.08.2011 | 06:05
Πρώτη δημοσίευση: 30.08.2011 | 22:49

Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης συναντήθηκε με το προεδρείο του Σωματείου Ιδιοκτητών Ταξί Θεσσαλονίκης "Ο Ερμής" για το θέμα της υπερσυγκέντρωσης ταξί στις πιάτσες.

Ο Γιάννης Μπουτάρης πρότεινε να τους δοθούν επιπλέον θέσεις στάθμευσης, υπό την προϋπόθεση να αναλάβουν και οι οδηγοί ταξί τις ευθύνες τους και να μην επιβαρύνουν την κυκλοφορία με την υπερσυγκέντρωση των οχημάτων τους.

Οι εκπρόσωποι των ιδιοκτητών ταξί, εξήγησαν ότι το φαινόμενο της υπερσυγκέντρωσης των οχημάτων στις πιάτσες των ταξί είναι αποτέλεσμα της οικονομικής κρίσης, έδειξαν ενδιαφέρον για τις προτάσεις της δημοτικής αρχής σχετικά με τη δημιουργία τριών μεγάλων χώρων στάθμευσης περιφερειακά του κέντρου της πόλης και συμφώνησαν να συνεχίσουν τη διαβούλευση τους με την αρμόδια διεύθυνση Κυκλοφοριακού ώστε εντός της ερχόμενης εβδομάδας να δοθεί οριστική λύση.

Με πρόσφατη απόφαση του δημοτικού συμβουλίου αυξήθηκε κατά 60% ο αριθμός των θέσεων στάθμευσης των ταξί και καθορίστηκαν νέοι χώροι στάθμευσης σε σημεία που δεν προβλεπόταν μέχρι σήμερα.   Διαδώστε αυτό το άρθρο