Τρίτη, 19 Μαρ.
15oC Αθήνα

Σεισμός στην Κω: Αυτοί είναι οι τρεις τραυματίες που μεταφέρθηκαν στην Αθήνα [pics, vids]

Σεισμός στην Κω: Αυτοί είναι οι τρεις τραυματίες που μεταφέρθηκαν στην Αθήνα [pics, vids]

Στην Αθήνα έφτασαν τραυματίες από τον φονικό σεισμό στην Κω. Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο Θριάσιο νοσοκομείο και φέρουν κατάγματα. 

 Πρόκειται για τρία άτομα, έναν Έλληνα, έναν Αλβανό και μια Αγγλίδα. Σύμφωνα με τον διοκιητή του Θριασίου νοσοκομείο, η πιο ”βαριά” περίπτωση είναι αυτή του Αλβανού υπήκοου, ο οποίος έχει σπάσει την λεκάνη του.

Όπως δήλωσε ο σύζυγος της τουρίστριας, την ώρα του σεισμού έπεσε ένα κομμάτι από κτίριο που κατέρρεε στο πόδι της με αποτέλεσμα να υποστεί το κάταγμα.

Νωρίτερα, είχε ολοκληρωθεί επιχείρηση αερομεταφοράς στην Κρήτη, τεσσάρων ατόμων που τραυματίσθηκαν κατά τη διάρκεια της ισχυρής σεισμικής δόνησης. Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν με αεροσκάφος C 130 από το σεισμόπληκτο νησί στο αεροδρόμιο «Νίκος Καζαντζάκης», απ΄ όπου τους παρέλαβαν μονάδες του ΕΚΑΒ για τη μεταφορά τους σε νοσοκομεία του Ηρακλείου. Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, από τους τραυματίες, ένας μεταφέρθηκε διασωληνωμένος, ένας ακρωτηριασμένος στο πόδι, ένας με κατάγματα και ένας τραύμα στο κεφάλι.

Υπενθυμίζεται ότι ο φονικός σεισμός των 6,6 ρίχτερ που σημειώθηκε στην Κω στη 01:31 τα ξημερώματα της Παρασκευής (21,07.2017) στοίχισε τη ζωή σε τουλάχιστον δυο ανθρώπους και άφησε πίσω του δεκάδες τραυματιες και μεγάλες ζημιές.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΜΙΛΤΟΣ ΣΑΚΕΛΛΑΡΗΣ

 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε