Πέμπτη, 25 Απρ.
17oC Αθήνα

Σηκώνει ψηλά τα χέρια η Νομαρχία Αθηνών για τους ημιυπαίθριους

Δεν μπορούν να εξυπηρετήσουν τις ατελείωτες ουρές και ο Σγουρός μεταθέτει τις ευθύνες στην Μπιρμπίλη και στον Σουφλιά.

Αθάνατο ελληνικό δημόσιο σε όλο του το μεγαλείο.

 
Πρώτα έφτιαξαν ένα καθαρά φοροεισπρακτικό μέτρο,το οποίο όπως οι ίδιοι παραδέχονται δεν ξεκαθαρίζει αλλά..”τακτοποιεί” τους ημιυπαίθριους,και μετά αδιαφόρησαν για την τύχη του,ρίχνοντας το μπαλάκι στις νομαρχίες.
 
Το αποτέλεσμα είναι να σχηματίζονται ουρές πολιτών από τις δύο τα ξημερώματα στις Πολεοδομίες,όπως κατέδειξε το ρεπορτάζ του NewsIt,και επειδή ούτε έτσι μπορούν να μας εξυπηρετήσουν,έβγαλαν και ανακοίνωση με την οποία ζητάνε την κατανόηση του κοινού !
Δηλαδή από τι ώρα πρέπει να περιμένει στα γκισέ ο πολίτης για να δείξει κατανόηση και σε τελευταία ανάλυση να ΠΛΗΡΩΣΕΙ;
 
Λέει λοιπόν η ανακοίνωση : Την κατανόηση του κοινού για τις επόμενες ημέρες και μέχρι το τέλος του χρόνου ζητά η Νομαρχία Αθηνών για τα προβλήματα στην εξυπηρέτηση την μηχανικών και ιδιωτών από τις Δ/νσεις Πολεοδομίας για το θέμα των ημιυπαίθριων χώρων.
Όπως αναφέρει σε σχετική της ανακοίνωση, λόγω της έλλειψης προσωπικού που έχει γίνει γνωστή από το Νομάρχη Αθηνών και στην προηγούμενη ηγεσία του ΥΠΕΧΩΔΕ και στη σημερινή του ΥΠΕΚΑ, υπάρχει αντικειμενική αδυναμία των Δ/νσεων Πολεοδομίας να εξυπηρετούν με τον καλύτερο τρόπο τους πολίτες, αφού οι περίπου 800.000 υποθέσεις είναι ανθρωπίνως αδύνατον να εξυπηρετηθούν από 50 μηχανικούς.
 
Ο κύριος Σγουρός απεκδύεται τις ευθύνες του ρίχνοντας πλάγιες βολές σε Σουφλιά και Μπιρμπίλη,ότι δηλαδή τους είχε ενημερώσει και έτσι τελείωσε το πρόβλημα.
 
Και η ανακοίνωση κλείνει με την σημείωση πως η κυρία Υπουργός αναγνώρισε το πρόβλημα και δεσμεύτηκε ότι……..

Διαβάστε επίσης:
Χάος στις πολεοδομίες για τους ημιυπαίθριους

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε