Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Σιωπηρή διαμαρτυρία των “Πρασίνων” έξω από τη Marfin

Σιωπηρή διαμαρτυρία των “Πρασίνων” έξω από τη Marfin

Οι Οικολόγοι Πράσινοι πραγματοποίησαν σιωπηρή συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το κατεστραμμένο κατάστημα της Marfin Bank στη Σταδίου.

Οι διαδηλωτές φορώντας λευκές μάσκες και κρατώντας πανώ που έγραφαν “κανείς δεν μπορεί να αφαιρεί ανθρώπινες ζωές” και “φτάνει πια με τη βία, την αδιαφορία, τη σιωπή”, εξέφρασαν την ξεκάθαρη αντίθεσή τους στη βία καθώς και τη θλίψη τους για τους τρεις τραπεζικούς υπαλλήλους που δολοφονήθηκαν από κουκουλοφόρους την περασμένη Τετάρτη.

Μιλώντας για το τραγικό γεγονός αλλά και για τα μέτρα που ψηφίστηκαν από την κυβέρνηση ο πρόεδρος των Οικολόγων Ν. Χρυσόγελος τόνισε “η απάντηση στη κρίση αλλά και στα άδικα μέτρα της κυβέρνησης πρέπει να είναι δημοκρατική, ειρηνική και με τη συμμετοχή των πολιτών έτσι ώστε πραγματικά να αντιμετωπιστούν τα κοινωνικά, δημοσιονομικά και πολιτικά προβλήματα της χώρας”.

Στο κατεστραμένο κατάστημα της τράπεζας όπου βρήκαν τον τραγικό θάνατο τρεις συμπολίτες μας συρρέουν από το πρωί πολίτες που αφήνουν λουλούδια συλληπητήρια μηνύματα και ανάβουν κεράκια εκφράζοντας τη θλίψη τους

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε