Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

“Σκληρό κουπί” για τον Γ. Παπανδρέου

ΦΩΤΟ   ΤΟ ΒΗΜΑ
ΦΩΤΟ ΤΟ ΒΗΜΑ

Στο αγαπημένο του σπόρ, το κανόε καγιάκ καταφεύγει σχεδόν κάθε Σαββατοκύριακο ο πρωθυπουργός. Το περασμένο, το ΒΗΜΑ τον … συνάντησε στα νερά της Τροιζηνίας.

Το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου έλαχιστοι κατάλαβαν οτι ο αθλητής που διέσχιζε με κανό το στενό μεταξύ Πόρου και Γαλατά ήταν ο Γιώργος Παπανδρέου. Οι μόνοι σίγουροι ήταν οι άνθρωποι του ξενοδοχείου, οπου έμεινε με τη σύζυγό του ‘Αντα, καθώς είχαν φροντίσει να επισκευάσουν τα δύο κανό που διέθεταν, γνωρίζοντας την αγάπη του πρωθυπουργού για το συγκεκριμένο σπορ. Παρ ‘όλα αυτά ο ίδιος προτίμησε ένα άλλο που κατέφτασε στην παραλία. Μέσα σε λίγη ώρα το συναρμολόγησε, το έριξε στη θάλασσα και ξεκίνησε  το “ταξίδι” του…

ΦΩΤΟ "ΤΟ ΒΗΜΑ"

Οπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ, αν και ο πρωθυπουργός είχε αρχικά συννενοηθεί με την ασφάλειά του να κινηθεί παράλληλα με την ακτογραμμή και αριστερά από το ξενοδοχείο, ώστε να μπορούν να τον παρακολουθούν από την ξηρά, εκείνος αποφάσισε να πάει προς τα δεξιά του ξενοδοχείου και πέρασε κάθετα το στενό του Πόρου.

Οταν οι άνδρες της ασφάλειας αντιλήφθηκαν οτι ο πρωθυπουργός το ‘ σκασε, ένας απο αυτούς επιβιβάστηκε σε φουσκωτό και έσπευσε να τον παρακολουθήσει απο κοντά. 

Ο Γ. Παπανδρέου πήρε τα μέτρα του ωστε να μήν τον αναγνωρίσουν και να απολαύσει ήσυχος τη βαρκάδα. Φέυγοντας είχε στραμμένο το κεφάλι του προς τη θάλασσα και φορούσε μπαντάνα και γυαλιά ηλίου. Στην επιστροφή έβγαλε την μπαντάνα…

Μετά απο περίπου μισή ώρα επέστρεψε στη στεριά και μαζί με τη σύζυγό του κολύμπησαν στα καταγάλανα νερά. 

ΦΩΤΟ "ΤΟ ΒΗΜΑ"

ΦΩΤΟ "ΤΟ ΒΗΜΑ"

ΦΩΤΟ "ΤΟ ΒΗΜΑ"

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε