Πέμπτη, 18 Απρ.
21oC Αθήνα

“Σκοτώνουν” τον ψιλικατζή της γειτονιάς

(ΦΩΤΟ NEWSIT)
(ΦΩΤΟ NEWSIT)

Με αφανισμό απειλείται ο ψιλικατζής της γειτονιάς μετά την κόντρα που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στους εφημεριδοπώλες και τα πρακτορεία.

Από την περασμένη κυριακή τα συνοικιακά ψιλικατζίδικα έπαψαν να προμηθεύονται εφημερίδες και περιοδικά καθώς όπως τους ανακοινώθηκε αλλάζει το καθεστώς της διανομής του τύπου. Ο καταναλωτής με το καθεστώς που αναμένεται να δημιουργηθεί θα μπορεί να αγοράσει την εφημερίδα του ή το περιοδικό του μόνο από επιλεγμένα σημεία.

”Θέλουν να μας αφανίσουν και η πολιτεία δεν κάνει τίποτα” καταγγέλλει ο κύριος Γιάννης ψιλικατζής στην περιοχή των Αμπελοκήπων.

Η κόντρα εφημεριδοπωλών και πρακτορείων έγκειται στον τρόπο με τον οποίον θα διανέμονται οι εφημερίδες και τα περιοδικά, μετά το άνοιγμα του επαγγέλματος. Τα δύο πρακτορεία έχουν ήδη ξεκινήσει συζητήσεις με ιδιωτικές εταιρείες διανομής, στις οποίες σκοπεύουν να παραχωρήσουν τη διανομή του Τύπου μέσα στην πόλη, ενώ έχουν απευθύνει κάλεσμα σε όποιον εφημεριδοπώλη επιθυμεί να συμμετέχει στο νέο καθεστώς, με ελάχιστους να έχουν δείξει ενδιαφέρον, λόγω των αντιδράσεων από τα σωματεία.
Έκλεισε το ψιλικατζίδικο γιατί δεν πουλούσε εφημερίδες - ΦΩΤΟ NEWSIT

Από την πλευρά τους οι εφημεριδοπώλες κατέθεσαν στα πρακτορεία πρόταση προκειμένου να εξομαλυνθεί το πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί στην διανομή του τύπου.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε