Σάββατο, 27 Απρ.
17oC Αθήνα

Σοκ για “το Κωσταλέξι της Κύπρου”

Σοκ για “το Κωσταλέξι της Κύπρου”
Άφωνη παρακολουθεί η Κύπρος τις εξελίξεις γύρω από την απίστευτη υπόθεση μια νεαρής γυναίκας που την κρατούσαν κλεισμένη για 17χρόνια!

 

Το θέμα αποκάλυψε ο ΑΝΤ1 Κύπρου. Η νεαρή γυναίκα ήταν κλεισμένη για 17 χρόνια μέσα σε παράγκα, πίσω από το σπίτι των γονιών της, χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα και τρεχούμενο νερό.
 
Η Διευθύντρια των Υπηρεσιών Κοινωνικής Ευημερίας, Τούλα Κούλουμου, επιβεβαίωσε, την ίδια ώρα, τις ανησυχίες, ότι στο ίδιο χωριό, στην ορεινή Λευκωσία, εκτυλίσσεται δεύτερο παρόμοιο δράμα, που αφορά γυναίκα της ίδιας ηλικίας. Η συγκεκριμένη γυναίκα έχει εξαφανιστεί εδώ και τουλάχιστον δέκα χρόνια, και έρευνα διενεργούν η Αστυνομία και οι Υπηρεσίες Κοινωνικής Ευημερίας.
 
Οι πληροφορίες για τη δεύτερη αυτή υπόθεση δόθηκαν αφού αποκαλύφθηκε η ανείπωτη τραγωδία της νεαρής, η οποία για 17 χρόνια παρέμεινε κλεισμένη σε παράγκα πίσω από το σπίτι των γονιών της χωρίς συνθήκες υγιεινής, ρεύμα και νερό. Κάτοικοι του χωριού, επιμένουν ότι την ίδια μοίρα έχει και δεύτερη γυναίκα στο ίδιο χωριό.
 
Η πρώτη νεαρή έχει μεταφερθεί σε άθλια κατάσταση στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Αθαλάσσας, μετά από παρέμβαση της Αστυνομίας. Η Διευθύντρια των Υπηρεσιών Κοινωνικής Ευημερίας επέμεινε ότι οι λειτουργοί του τμήματος της δεν γνώριζαν τίποτα για την υπόθεση, μέχρι που ο νέος Αστυνομικός Διευθυντής Μόρφου υπέβαλε επιστολή, ζητώντας από το τμήμα να παρέμβει στην υπόθεση. Ωστόσο ο κοινοτάρχης του χωριού, είπε ότι είχε ενημερώσει το τμήμα και πριν από πέντε χρόνια.
 
Συγκλονισμένος από τις εξελίξεις και ο Υπουργός Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξεως, Λουκάς Λουκά, διευκρίνισε ότι η Αστυνομία θα διερευνήσει και πώς άρχισε ο Γολγοθάς της άτυχης γυναίκας, η οποία έζησε για 17 χρόνια σαν πληγωμένο αγρίμι. Σύμφωνα με πληροφορίες, η έγκλειστη γυναίκα αποφοίτησε από το Δημοτικό του χωριού της, και παρακολούθησε μαθήματα τουλάχιστον για ένα χρόνο στο Γυμνάσιο γειτονικής κοινότητας. Μετά εξαφανίστηκαν τα ίχνη της, τα οποία εντοπίστηκαν στο άθλιο υποστατικό πίσω από το σπίτι των γονιών της μετά από μία και μισή δεκαετίες.
 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε