Τρίτη, 16 Απρ.
23oC Αθήνα

Σπυρόπουλος για την επιστολή – φρίκη: Δεν είχα ιδέα!

Μετά από δύο ημέρες διασυρμού στα ΜΜΕ, ο διοικητής του ΙΚΑ δήλωσε ότι δεν ήξερε για την υπόθεση και δεσμεύτηκε για άμεση λύση. Καταδίκασε το περιστατικό ο Α. Λοβέρδος.

Μιλώντας στο Mega o κ. Σπυρόπουλος είπε ότι δεν είχε ιδέα για την επιστολή – μνημείο αναλγησίας που εστειλε το ΙΚΑ σε διαβητικούς που ζητούσαν θεραπευτικά υποδήματα για να σώσουν τα πόδια τους από τον ακρωτηριασμό, λέγοντάς τους ότι τα παπούτσια είναι ακριβά και οτι ο ακρωτηριασμός συμφέρει περισσότερο.

Ο διοικητής του ΙΚΑ τόνισε ότι μέσα στην ημέρα το ζήτημα θα διευθετηθεί και ότι “θα ξαναδούν το κανονιστικό πλαίσιο”. Ο ίδιος τόνισε ότι πρόκειται για “ατυχή επιστολή” και ότι αν ο σύλλογος των διαβητικών είχε ζητήσει ραντεβού μαζί του θα τους είχε δεχτεί, επιβεβαιώνοντας ότι αν δεν γίνει κάτι θέμα στα ΜΜΕ δεν λύνεται.

Ο κ. Σπυρόπουλος πάντως διαμαρτυρήθηκε γιατί όπως είπε, το ΙΚΑ είναι το μοναδικό ταμείο “στον κόσμο” που παράγει υπηρεσίες υγείας αντί να ασχολείται μόνο με τις συντάξεις.

Στην ίδια εκπομπή ο υπουργός υγείας Α. Λοβέρδος καταδίκασε το περιστατικό και είπε οτι το ΙΚΑ θα έπρεπε να έχει ήδη ενεργήσει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ
Το ΙΚΑ αρνείται ειδικά παπούτσια σε διαβητικό γιατί είναι ακριβά και τον στέλνει για ακρωτηριασμό!

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε