Ειδήσεις ΣΕΙΣΜΟΣ· ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· ΤΖΟΚΕΡ· ΚΑΙΡΟΣ 29 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

ΣτΕ: "Καμπάνα" 5.000 ευρώ σε τράπεζα για την παράνομη διαβίβαση δεδομένων πελάτη της

ΣτΕ: `Καμπάνα` 5.000 ευρώ σε τράπεζα για την παράνομη διαβίβαση δεδομένων πελάτη της
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 20.04.2017 | 18:47
Πρώτη δημοσίευση: 20.04.2017 | 18:47

"Καμπάνα" 5.000 ευρώ σε τράπεζα επικυρώθηκε από το Συμβούλιο της Επικρατείας για την παράνομη διαβίβαση δεδομένων πελάτη της στην διεύθυνση της πρώην συζύγου του, τα οποία τα χρησιμοποίησε σε βάρος του για την έκδοση διατροφής.

Για την υπόθεση είχε επιβληθεί το εν λόγω πρόστιμο από την Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα.Το Συμβούλιο της Επικρατείας με την υπ΄ αριθμ. 150/2017 απόφαση του Δ΄ Τμήματός του επικύρωσε το επίμαχο πρόστιμο 5.000 ευρώ απορρίπτοντας ως αβάσιμους όλους τους ισχυρισμούς της τράπεζας!
Συγκεκριμένα, ο πελάτης της Τράπεζας άνοιξε λογαριασμό και δήλωσε συγκεκριμένη διεύθυνση κατοικίας, ενώ έδωσε εντολή για την απόκτηση μεριδίων αμοιβαίων κεφαλαίων μέσω του λογαριασμού του, ωστόσο, τα ενημερωτικά σημειώματα για τις κινήσεις του χαρτοφυλακίου στάλθηκαν σε άλλη διεύθυνση, η οποία της επιχείρησης που διατηρούσε η πρώην σύζυγός του.Τα τραπεζικά σημειώματα αυτά η πρώην σύζυγος τα χρησιμοποίησε εναντίον του σε δίκη για το ύψος διατροφής των παιδιών τους.   Διαδώστε αυτό το άρθρο