Πέμπτη, 28 Μαρ.
21oC Αθήνα

Στα άκρα η κόντρα ΔΕΗ – κυβέρνησης – 48ωρη απεργία

N. Φωτόπουλος: “Δεν υποστέλλουμε τον αγώνα της σημαίας! Δεν πρόκειται να ξεπουλήσουμε τον οργανισμό. Συνεχίζουμε συμμετέχοντας στην 48ωρη απεργία της ΓΣΣΕ”.

Οι εργαζόμενοι της ΓΕΝΟΠ – ΔΕΗ συγκεντρώθηκαν σήμερα το πρωί στα γραφεία της εταιρίας επί της οδού Χαλκοκονδύλη. Λίγο μετά τις 12:00 ξεκίνησαν πορεία διαμαρτυρίας προς τη Βουλή. Διαμαρτύρονται για τη πράξη νομοθετικού περιεχόμενου αναφορικά με το ιδιοκτησιακό καθεστώς μεταφοράς ηλεκτρικής ενέργειας.

Αντιπροσωπία των εργαζομένων μαζί με το βουλευτή του ΚΚΕ Σπύρο Χαλβατζή έγιναν δεκτοί από τον πρόεδρο της Βουλής Φ. Πετσάλνικο προκειμένου να κάνουν γνωστά στην κυβέρνηση τα αίτια της διαμαρτυρίας τους ώστε να βρεθέι μία λύση. Ωστόσο οι διαπραγματεύσεις έληξαν άδοξα και όλα δείχνουν πως η κόντρα μεταξύ των δύο πλευρών πλησιάζει στα άκρα! Σύμφωνα με δήλωση του προέδρου της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ Ν. Φωτόπουλου ο αγώνας των εργαζομένων συνεχίζεται. Συγκεκριμένα δήλωσε: “Δεν υποστέλλουμε τον αγώνα της σημαίας! Δεν πρόκειται να ξεπουλήσουμε τον οργανισμό. Συνεχίζουμε συμμετέχοντας στην 48ωρη απεργία της ΓΣΣΕ”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

48ωρη απεργία ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ Παρασκευή και Σάββατο

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε