Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Στα λύκεια οι βαθμολογίες των πανελλαδικών – Βγήκαν τα… μπλοκάκια για τους υπολογισμούς

Στα λύκεια οι βαθμολογίες των πανελλαδικών – Βγήκαν τα… μπλοκάκια για τους υπολογισμούς

Οι βαθμολογίες ανακοινώθηκαν, η πρώτη αγωνία πέρασε. Τα δύσκολα, τώρα αρχίζουν για τους υποψήφιους της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης!

Από νωρίς είχαν συγκεντρωθεί στα λύκεια της χώρας οι μαθητές. Η αγωνία να μάθουν πως έγραψαν στις πανελλαδικές “χτυπούσε” κόκκινο! Είναι και τα μηχανογραφικά στη μέση άλλωστε! Και οι βαθμολογίες θα παίζουν το δικό τους, μεγάλο ρόλο στη συμπλήρωσή τους.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΙΣ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ ΤΩΝ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ
Οι βαθμολογίες έφτασαν λίγο μετά τις 12:00... Εδώ στα χέρια της επιστάτριας του Λυκείου της Γκράβας
Και μόλις "καρφώθηκαν" στον πίνακα, έγινε... χαμός!
Αλλού έβλεπες πρόσωπα χαρούμενα, αλλού γονείς με “ζωγραφισμένη” την αγωνία στο πρόσωπό τους, να κάνουν υπολογισμούς. Αλλού παιδιά σκεπτικά και προβληματισμένα γιατί οι βαθμολογίες δεν ήταν ό,τι ήλπιζαν…

Δεν ήταν, λίγοι οι μαθητές που είδαν τα όνειρά τους να «ψαλιδίζονται» εξαιτίας του θέματος της Φυσικής ή των Μαθηματικών. Χαρακτηριστικό παράδειγμα ο Ιάσωνας Γκότσης, από το Πειραματικό Λύκειο Αθηνών, που δε μπήκε στο Πολυτεχνείο αλλά τη σχολή που ήταν η τρίτη του επιλογή. 

Γονείς και μαθητές, κοιτούν με αγωνία
Υπάρχουν κι εκείνοι που νίκησαν ακόμη και το λάθος! Όπως η Αλεξάνδρα Γούλα από το λύκειο της Γκράβας. Παρά τη «σφαγή» που όπως είπε στο NewsIt έγινε στα Μαθηματικά και τη Φυσική, κατάφερε να μπει στην ΑΣΟΕΕ. Και αφού εκείνη τα κατάφερε, έστειλε μήνυμα σε φίλους και συμμαθητές της, να μην απογοητεύονται αν δεν τα κατάφεραν!

Ο Γιώργος Αποστόλου, από το λύκειο της Γκράβας, έγραψε 18 Φυσική, 19 Μαθηματικά και από τον Σεπτέμβρη θα είναι φοιτητής του Πολυτεχνείου!

Που να είναι το όνομα...
Οι μαθητές που είτε λείπουν είτε για άλλους λόγους δε μπορούν να πάνε στα σχολεία τους να δουν τους βαθμούς τους, μπορούν να το κάνουν και στην ιστοσελίδα http://results.minedu.gov.gr. Θα πληκτρολογήσουν 8ψήφιο κωδικό τους και τους 4 αρχικούς χαρακτήρες από το επώνυμο, το όνομα, το πατρώνυμο και το μητρώνυμό τους με κεφαλαία.

Μόλις πήγε 13:00 και οι βαθμολογίες “ανέβηκαν” και στο διαδίκτυο, το site του υπουργείου Παιδείας δεν άντεξε την επισκεψιμότητα και “έπεσε”! Το πρόβλημα διορθώθηκε λίγα λεπτά αργότερα…

Και αφού βρέθηκε... βγήκε και το μπλοκάκι για τους υπολογισμούς
Άλλοι χαμογελούσαν
Άλλοι αγκαλιάζονταν χαρούμενοι
Άλλοι το είχαν ρίξει στα μαθηματικά...
Οι υποψήφιοι των γενικών και επαγγελματικών λυκείων πρέπει να υποβάλουν οριστικά το μηχανογραφικό τους μέχρι τις 5 Ιουλίου μέσω της ειδικής εφαρμογής στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://exams.minedu.gov.gr, χρησιμοποιώντας τον προσωπικό κωδικό ασφαλείας (password) και τον 8ψήφιο κωδικό εξετάσεων.
Γκράφιτι και βαθμολογίες έγιναν... ένα στο Πειραματικό Λύκειο Αθηνών
Μαμάδες, μπαμπάδες... ήταν όλοι εκεί για να στηρίζουν τα βλαστάρια τους!

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΛΑΓΑΝΗΣ – ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΣΟΥΧΑΙΜΠ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Καρδιοχτύπι τέλος! Στις 13:00 ανακοινώνονται οι βαθμολογίες των πανελλαδικών

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε