Ειδήσεις ΣΕΙΣΜΟΣ· ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· ΤΖΟΚΕΡ· ΚΑΙΡΟΣ Λιακάδα 31 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Στα πρόθυρα νευρικής κρίσης οι υπάλληλοι στις πολεοδομίες της χώρας

Στα πρόθυρα νευρικής κρίσης οι υπάλληλοι στις πολεοδομίες  της χώρας
Οι φάκελοι αυτοί έχουν εξεταστεί και πρέπει να ειδοποιηθούν οι ιδιοκτήτες των ακινήτων
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 07.04.2011 | 07:57
Πρώτη δημοσίευση: 06.04.2011 | 14:16

Αγώνας δρόμου των υπαλλήλων οι οποίοι τρέχουν να βεβαιώσουν πρόστιμα για τους ημιυπαίθριους αλλιώς κινδυνεύουν να τα πληρώσουν από την τσέπη τους. Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του Newsit στην πολεδομία Αγίας Παρασκευής.

Όπως δήλωσε στο Νewsit η αναπληρώτρια Διευθύντρια της Πολεοδομίας, Ελένη Χριστοπούλου, η πολεοδομία προ Καλλικράτη είχε 48 υπαλλήλους ενώ μετά την εφαρμογή του Καλλικράτη από 1/12011 έχουν μείνει μόνο 25 υπάλληλοι!

Στην ουσία όμως έχουν μείνει 20 υπάλληλοι καθώς μία είναι έγκυος, ένας συνταξιοδοτείται, ένας είναι στο νοσοκομείο και δύο έχουν εκπαιδευτική άδεια.

Στο δε τμήμα αυθαιρέτων που εξυπηρετούν το θέμα των ημιυπαίθριων έχουν δύο υπαλλήλους για αυτοψίες και μία διοικητική υπάλληλο.

Ουρες έξω από το γραφείο της διεύθυνσης
Ουρες έξω από το γραφείο της διεύθυνσης

Επειδή δεν βγαίνει η δουλειά έχουν επιστρατευθεί και οι  5 μηχανικοί του τμήματος έκδοσης οικονομικών αδειών, οι οποίοι λειτουργούν ώς διοικητικοί υπάλληλοι για να βάζουν αριθμό πρωτοκόλλου και να βεβαιώνουν πρόστιμα.

Έως σήμερα έχουν κατατεθεί 16.500 αιτήσεις. Έως τώρα έχουν εξετάσει το μεγαλύτερο όγκο των αιτήσεων αλλά κάνουν αγώνα δρόμου να προλάβουν να εξετάσουν όλες τις αιτήσεις και να βεβαιώσουν τα πρόσιμα, διαφορετικά κινδυνεύουν να τα πληρώσουν από την τσέπη τους όπως έχει αποφασίσει η αρμόδια υπουργός Τίνα Μπιρμπίλη.   Διαδώστε αυτό το άρθρο