Ειδήσεις ΣΕΙΣΜΟΣ· ΒΑΣΕΙΣ 2017· ΤΖΟΚΕΡ· ΚΑΙΡΟΣ Λιακάδα 28 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Στα χαρακώματα πλέον Λοβέρδος - ΓΣΕΕ

Στα χαρακώματα πλέον Λοβέρδος - ΓΣΕΕ
Παλιές καλές στιγμές μεταξύ Λοβέρδου ΓΣΕΕ ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 26.04.2010 | 15:35
Πρώτη δημοσίευση: 26.04.2010 | 15:35

'Εστησε η ΓΣΕΕ τον υπουργό Απασχόλησης στο ραντεβού που είχαν κανονίσει για σήμερα

Η ΔΑΚΕ αποφάσισε να μην προσέλθει στη συνάντηση, ενώ πολλοί λένε οτι καθοριστικό ρόλο για την σκλήρυνση της στάσης των συνδικαλιστών έπαιξε και η σημερινή συνέντευξη του κ. Λοβέρδου που μιλά για μειώσεις στον 13ο και 14ο μισθό στον ιδιωτικό τομέα. 

"Σήμερα η στάση των παρατάξεων ΔΑΚΕ, ΔΑΣ και Αυτόνομη Παρέμβαση, στέρησαν από τη ΓΣΕΕ την απαιτούμενη απαρτία, προκειμένου η διοίκησή της να συναντηθεί με την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης. Η μη πραγματοποίηση αυτής της συνάντησης συνιστά αρνητικότατη εξέλιξη, γιατί στην ημερήσια διάταξη είχαν ενταχθεί τα θέματα του Aσφαλιστικού και των εργασιακών σχέσεων. Σύμφωνα με έγκυρη ενημέρωση που ως Υπουργείο είχαμε, η άρνηση των ανωτέρω παρατάξεων αφορά και τη συνάντηση της ΓΣΕΕ με εκπροσώπους της Ε.Ε. , της ΕΚΤ και του ΔΝΤ, η οποία ως φαίνεται, δεν θα πραγματοποιηθεί.

Δεν υπάρχει Έλληνας πολίτης που να αγνοεί την τραγικότητα των περιστάσεων, στις οποίες έχει βρεθεί η χώρα. Η εθνική και κοινωνική συνεννόηση ακόμη και επί διαφωνιών είναι το σημαντικότερο όπλο που διαθέτει σήμερα η Ελλάδα για να βγει από την κρίση. Όποιος διασπά την ενότητα αυτή, ας αναλάβει και τις ευθύνες του», δήλωσε ο Ανδρέας Λοβέρδος.

Η ΓΣΕΕ έχει προγραμματίσει συνεδρίαση για την Τρίτη και, όπως όλα δείχνουν, θα προχωρήσει στην κήρυξη γενικής απεργίας στις 5 Μαΐου.

Επίσης, η ΓΣΕΕ καλεί τους εργαζόμενους στη μεγάλη συγκέντρωση της Πρωτομαγιάς, στην πλατεία Κλαυθμώνος, το πρωί του Σαββάτου.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μαχαίρι σε 13ο και 14ο μισθό στον ιδιωτικό τομέα   Διαδώστε αυτό το άρθρο