Ειδήσεις ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΟΜΠΑΜΑ· ΤΕΛΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ 2017 Συννεφιά 16 Αθήνα Αναλυτικά

Στα χέρια της ΕΛΑΣ την Τετάρτη το στικάκι με τη λίστα Λαγκάρντ

Στα χέρια της ΕΛΑΣ την Τετάρτη το στικάκι με τη λίστα Λαγκάρντ
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 08.01.2013 | 22:30
Πρώτη δημοσίευση: 08.01.2013 | 16:04

Κάλλιο αργά παρά ποτέ. Με εντολή, του αντιεισαγγελέα του Αρείου Πάγου στέλνεται το επίμαχο usb στο Σώμα Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος προκειμένου να βρεθεί με την χρήση της τεχνολογίας, ποιός, πότε και πως αντέγραψε το CD που παρέλαβε ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου από το γαλλικό υπουργείο Οικονομικών με την λίστα Λαγκάρντ.

O αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου αρμόδιος για οικονομικά εγκλήματα Ν. Παντελής το ζήτησε με παραγγελία από τους οικονομικούς εισαγγελείς, Γρηγόρη Πεπόνη και Σπύρο Μουζακίτη.

Ειδικότερα, ο κ. Παντελής αναφέρει στο σχετικό έγγραφό του προς τους δύο εισαγγελείς του οικονομικού εγκλήματος:
«Σας διαβιβάζουμε αντίτυπο του υπ΄αριθμ. 9386/8.1.13 φύλλου της εφημερίδας ΕΘΝΟΣ, στις σελίδες 1 και 7 του οποίου έχει καταχωρηθεί δημοσίευμα με τίτλο «Άφησε ίχνη ο παραχαράκτης», το οποίο αναφέρεται σε δυνατότητες της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος να διαπιστώσει, μετά από πραγματογνωμοσύνη, τυχόν επεμβάσεις που έγιναν στο memory stick (usb), που αποτελεί αντίγραφο του CD, που περιήλθε στο Ελληνικό υπουργείο Οικονομικών από το αντίστοιχο γαλλικό υπουργείο Οικονομικών περί τα τέλη του 2010 («λίστα Λαγκάρντ»), το οποίο (σσ. usb) βρίσκεται στην υπηρεσία σας και παρακαλούμε για τις δικές σας ενέργειες ως προς την αξιοποίηση των δυνατοτήτων της σε σχέση με το ζήτημα αυτό».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Το στικάκι έδωσε στοιχεία για το πότε σβήστηκαν τα ονόματα απ' τη λίστα Λαγκάρντ


   Διαδώστε αυτό το άρθρο
close button

Κάντε Like: Newsit.gr στο Facebook